Vi har samlet ti grunde til, at det faktisk ikke er så kedeligt at gå i skole. Se bare her!

Venner
Du har en masse dejlige venner omkring dig, når du er i skole, og du har mulighed for at finde nye venner.

Kodesprog
Find på et hemmeligt kodesprog sammen med din veninde, så I kan snakke sammen, uden at nogen opdager det. Et host kan betyde ja og to host nej. Slår I én gang i bordet, kan det betyde, at der er en, man synes, der er lækker i klassen. Så mange gange man banker med neglen i bordet, tæller for det antal borde, han sidder væk. Find på jeres eget kodesprog og få nogle sjove skoletimer!

Drenge
Kig dig om efter en ny drømmefyr i skolen. Hvis du er heldig, så starter der måske en ny dreng på skolen, som er værd at holde øje med. Og hvis der er en fyr, du er vild med, så bliver det altså lidt sjovere at gå i skole.

Læs også: Tips til lækker mad efter skole

Lærerjokes
Det er sjovt at joke lidt med læreren, eller hvis du kan få din lære til at fyre nogle jokes af selv. Måske er din lære slet ikke så kedelig, som du går og tror!

Frikvarter
Ja, det hører jo også med til at gå skole. Nyd det pusterum, du har i frikvarteret, hvor du kan blive opdateret på den nyeste sladder fra veninderne, eller I kan hænge ud i skolegården og være aktive med de andre i klassen. Det er jo hyggeligt!

Planlægning
Det er ikke specielt sjovt, men det er tidsfordriv. Planlæg for eksempel, hvad du skal lave dagen efter, i weekenden og i ferien. Du kan også planlægge en fest og finde på et sjovt tema. Måske har du en flot kalender, du kan dekorere med forskellige farver og stickers.

Lav en liste
Lav en liste over alle de ting, du kan lave, når du keder dig. Så ved du i det mindste, hvad du kan lave næste gang, du keder dig!

Tag testen: Er du skoletræt?

Origami
Hvis du har et stykke papir, så kan du jo prøve at folde en spåkop eller nogle selvopfundne figurer. Hvem ved, måske får du lavet en svane!

Dagdrøm
Nogle gange er det rart at kunne drømme sig lidt væk og tænke på weekenden eller en drømmefyr. Ulempen er bare, at lærerne for det meste opdager, hvis du ikke følger med i timerne. Men er det ikke risikoen værd?

Udfordring
Udfordr en veninde til at gøre et eller andet i timen - for eksempel at synge eller lave en joke med læreren. Bagefter kan hun udfordre dig til et eller andet sjovt.

Herunder kan du se, hvordan du gør lektier sjovere!

Gør lektierne lidt sjovere!