Mad & opskrifter

Tips til lækker mad efter skole

Af Redaktionen 29. december 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mums! Det kan sagtens være nemt at lave en nice snack, når du kommer hjem fra en lang skoledag.

Du har haft verdens længste dag i skolen, og du er megasulten, da du kommer hjem … men der er stadig flere timer til aftensmad. Aaarh! Det kan virke uoverskueligt at lave noget lækkert mad, men det behøver det altså slet ikke at være.

Læs også: Sunde snacks til den søde tand

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi Unges YouTube-ambassadører Liva & Fiona har lavet en video med tre lækre idéer til, hvad du kan lave af mad efter skole. Hvad med en lækker pizza-bagel, en omelet eller banan-pandekager?

Læs også: Snacks til eksamen

I videoen herunder kan du se, hvordan Liva & Fiona laver de appetitvækkende efter-skole-snacks!

I galleriet kan du se mad, der giver mange likes på Instagram!

MaddergivermangelikesInstagram!

Yay, slik på Instagram giver ALTID megamange likes, for hvem savler ikke helt vildt, når de ser skumfiduser, lakridser og vingummier? Slikbilleder høster likes, sådan er det bare!
Foto: Shutterstock
Vores øjne elsker farver, og hvad er mere farverigt end en flot smoothie? Smoothies scorer likes, fordi de er sunde og smukke.
Foto: Shutterstock
Det er lidt blevet en Instagram-kliché at poste et billede af sin morgenmad … men vi kan altså ikke komme udenom at croissanter, grapefrugt, friskpresset juice, æg og så videre bare giver maaaaaange likes.
Foto: Shutterstock
Flotte kager er imponerende – det er jo sande kunstværker! Derfor kan vi heller ikke nære os fra at give en flot kage et ”like” med på vejen. Skaberen af kagen fortjener simpelthen ros for indsatsen!
Foto: Shutterstock
Lad os bare sige det, som det er: Når vi ser en burger, får vi lyst til at spise den og særligt, hvis der er sprøde, lækre pommes med til. Mmh.
Foto: Shutterstock
Når folk har gjort sig umage med at lave lækker mad og poster det på deres Instagram-profil, får de ofte et ”like” med på vejen … Hvis det altså ser lækkert ud.
Foto: Shutterstock
Farverige Donuts har det også med at høste likes, og det er egentlig ikke så underligt – de er jo megaflotte!
Foto: Shutterstock
Frisk frugt ser bare SÅ indbydende ud, så når vi ser et billede af ananas, jordbær, vindruer og kiwier skåret ud i mundrette størrelser helt klar til at blive hapset, bliver vi glade, drømmer om sommer … OG giver billeder et ”like”!
Foto: Shutterstock

MestLæste