Suk! Er din veninde inde i en periode, hvor hun surmuler, brokker sig og bare er megatrist? I stedet for at blive irriteret på hende, så er det vigtigt, du hjælper hende med at få det bedre. Nogle gange kræver det, at I tager en længere snak om, hvad det er, der går hende på, men andre gange kan det være nok at give hende et stort kram.

For ja, krammere er faktisk undervurderede, og vi burde give dem noget oftere! Her er seks tegn på, at din veninde har brug for en krammer.

 

Hun kritiserer sig selv hele tiden

Snakker din veninde hele tiden om hvor grim, dum og tyk, hun synes, hun er? Noget kunne godt tyde på, at hendes selvtillid er helt nede for tiden. Mind hende om, hvor dejlig hun er, og giv hende et kram. Hun har brug for det!

Hun melder afbud til ting

Hvis din veninde er begyndt at melde afbud til alting uden at have gode grunde, så er det garanteret fordi, hendes overskud er på et minimum. Giv hende et langt, varmt kram og sig til hende, at du er der for hende, hvis hun behøver dig.

Læs også: Har du ikke en BFF?

Hun griner ikke så meget mere

Hvis din veninde har ændret sig fra at være en energisk grinegøj til en stille surmule, så er det med garanti fordi, at hun har for meget at tænke på og bare ikke er glad. Prøv at bevare dit eget gode humør, og giv så din veninde et kram – forhåbentlig vil hun snart lyse op igen.

Hun begynder tit at græde

Har du gentagende gange oplevet, at din veninde har brudt sammen i gråd – også over små ting? Ud over at give hende et kram, er det vigtigt, du snakker med din veninde og finder ud af, om der er noget alvorligt galt.

Læs også: Derfor er det godt at have en drengeven 

Hun vrisser hele tiden

Kan du nærmest ikke sige noget til din veninde uden at få en vrissende kommentar tilbage? I stedet for at blive såret og irriteret på hende, så prøv at være overbærende. Hendes vrisseri skyldes garanteret, at hun har det svært og har brug for et kram.

Hun virker indelukket

Måske oplever du, at din veninde ikke deler så mange ting med dig mere? Det er vigtigt, du spørger ind til hende og fortæller, du er der, hvis hun har lyst til at snakke. Det kan også være, at hun ikke har brug for at snakke så meget, og her er en krammer det bedste, du kan gøre for hende.

Vil din BFF bestemme for meget? Læs med her: 

Min BFF vil bestemme over mig