Det er jo umuligt at være glad hele tiden, men de her 10 tips hjælper dig helt sikkert til at få humøret op, når du føler dig træt eller ugidelig!

1. Forkæl dig selv med hjemmespa

Der er ikke noget bedre end en spa-dag derhjemme. Køb eller lav en ansigtsmaske, giv dig selv et dejligt fodbad, eller tag et langt, varmt bad. Du kan også ordne dine negle og lægge en superflot neglelak i din yndlingsfarve.

2. Se et afsnit af din yndlingsserie

Særligt efter en lang skoledag har man virkelig brug for at slappe af. Sæt dig derfor godt til rette i sofaen, og se et afsnit af din yndlingsserie.

Læs også: Sådan gør du din veninde glad

3. Lyt til din yndlingsmusik

Man bliver altid i bedre humør af at danse, så sæt din yndlingsmusik på, find dine fedeste danse-moves frem, og gå helt amok.

4. Ring til din veninde eller ven

Er der en veninde eller en ven, du ikke har set længe eller virkelig savner, kan du altid ringe til vedkommende og høre, hvordan det står til. Det vil uden tvivl få dig i bedre humør.

5. Dyrk motion

Når du dyrker motion, frigør kroppen endorfiner, der helt naturligt får dig til at føle dig glad. Så hvis du er lidt trist, kan det faktisk hjælpe med en frisk gå- eller løbetur. Hvis du oven i købet er så heldig at have en hund, kan du jo samtidig lufte den – win-win!

Læs også: 7 sjove måder at få motion på

6. Tag en pause

Hvis du føler dig stresset eller er helt udkørt efter en lang skoledag, så snup en pause. Hvil dig i sofaen, tag en lur, sæt lidt musik på, eller gå en lang tur i skoven. Voila – så føler du dig straks bedre tilpas.

7. Smil

Det lyder måske simpelt, men det er faktisk sandt: Du bliver gladere af at smile. Så det gode, gamle ordsprog holder stadig – smil til verden, og verden smiler til dig!

8. Shopping

Intet kan få én i så godt humør som shopping. Tag med en veninde ned i det lokale shoppingcenter, eller tag en tur ind til Strøget, og køb en ny fed bluse, taske, et par sko eller andet. Det vil med garanti få humøret til at stige, og så har du måske samtidig et cool, nyt outfit til næste skoledag – superfedt!

9. Få en god nattesøvn

Det lyder kedeligt, men det passer altså – man har brug for en god, lang nattesøvn. Hvis du sover tungt og godt, vil du helt sikkert føle dig gladere og mere lykkelig, når du igen slår øjnene op.

10. Grin!

Der er intet som et godt grin, og det vil helt sikkert få dig i godt humør! Du kan med garanti finde en masse grineren videoer på YouTube, eller du kan se en sjov serie eller film. Du kan også få din kæreste til at kilde dig – hi hi.

Læs også: Derfor er det sundt at grine

I galleriet kan du se 10 film, der gør dig glad!

10 film der gør dig glad