Musik

#WeekendVibes: 10 anbefalinger til en skøn weekend

Af Anna Birch Jakobsen 19. november 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så blev det fredag, og vi kan endelig holde weekend. Derfor har vi samlet 10 anbefalinger til, hvad du kan se, høre og læse, mens du holder weekend og slapper af derhjemme.

Fredag er uden tvivl vores yndlingsdag på ugen. Det betyder nemlig, at weekenden er lige rundt om hjørnet - og i de kolde måneder er det ekstra vigtigt, at vi husker at hygge. 

Hvis du ikke ved, hvad du skal lave, så har Vi Unge fundet 10 gode anbefalinger til, hvad du kan få tiden til at gå med. 

Læs med herunder, og få inspiration til gode lydbøger, nye sprøde toner på Spotify, filmhygge og kreative projekter, som du kan give dig i kast med.

Film og serier

"Holidate" på Netflix Julen nærmer sig med hastige skridt, og vi kan ikke lade være med at tage julehyggen lidt på forskud. De første pebernødder sniger sig med i indkøbskurven, der bliver spillet en julesang i ny og næ - og så bliver vi jo nødt til at se de nye Netflix-julefilm, som allerede ligger tilgængelige. Den nye "Holidate" er en klassiske og forudsigelig julekærlighedsfilm - og det er præcis, som det skal være!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se den her. 

Musik

"Give You More" - Mekdes
Mekdes er en dansk upcoming artist, der lige er blevet nomineret til årets nye livenavn til Danish Music Awards. Derfor holder vi skarpt øje med den unge artist - og i dag har hun udgivet en ny single. 

Hør den her. 

"Monster" - Justin Bieber og Shawn Mendes
Vi har glædet os monstermeget til at høre den nye sang "Monster", som to af vores favorit sangere har lavet sammen - og nu er den endelig ude. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hør den her. 

Læs også: Justin Bieber om halstatovering: Det betyder rosen

"Prisoner" - Miley Cyrus og Dua Lipa
De to popdronninger Miley Cyrus og Dua Lipa har også lige udgivet et collab - det er en sang fyldt med power, og deres musikvideo har en både energisk og dramatisk rock n' roll-vibe.

Hør den her.

Podcasts

"Fortæl, Fortæl"
"Fortæl, Fortæl" er en ny samtalepodcast, hvor to unge piger tager en snak med nogle unikke personligheder, som har noget på hjertet. Du kan blandt andet møde Louis, der fortæller om at være transkønnet eller Emilie og Mads, der snakker om, hvordan det er at være en høj kvinde og en lav mand. 

Psst... Når vi rammer december, kan du også se frem til et afsnit med Emma Holst, der fortæller, hvordan det var at spille Martine i julekalenderen "Ludvig og Julemanden". 

Hør den her. 

Spil

FUSER

FUSER er det ultimative spil for dig, der elsker musikfestivalskulturen. Med FUSER får du lov til at stå på scenen til verdens største digitale festival og lave dine helt egne skræddersyet hits. Spillet giver dig mulighed for at udvikle de fedeste DJ-skills. 

Du kan både spille spillet på PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og PC. 

Læs også: FUSER er spillet for dig, der savner festival-livet

Sociale medier

@perimartins4 på TikTok
Selvom vi er vilde med den nye musik, som Justin Bieber har udgivet - så savner vi en gang imellem Biebers unge stemme. Gør du også det? Så skal du tjekke @permartins4 ud på TikTok, hun laver nemlig de vildeste impressions af Justin Biebers unge stemme. Vi kunne næsten snydes til at tro, at det rent faktisk er unge Justin, der synger. 

Bøger

"Se mig" - af Sanne Søndergaard

"Se mig" er en bog, der handler om de to piger Zira og Alberte, der har været bedsteveninder hele livet. Men pludselig går alt i stykker. Alberte starter som youtuber og bliver vildt populær, mens Zira lukker sig mere og mere ind i sig selv. Men måske er alt ikke, som det ser ud i en video på YouTube? 

Du kan låne den her. 

Læs også: Kom helt tæt på Julia Sofia: "Jeg har også følt mig usikker"

"The Prom: I kærlighedens navn" - af Saundra Mitchell

"The Prom" handler om en gruppe sangstjerner, der vender op og ned på en lille amerikansk landsby, da de tager dertil for at støtte Emma. Hun oplever nemlig at folk er fordomsfulde, fordi hun er kærester med en pige - og Emma vil rigtig gerne invitere hende med til prom. Det er en bog om at finde sig selv og kæmpe for dem, man elsker. 

Du kan låne bogen på biblioteket her.

Psst... Bogen er også lavet til en fed musical-film på Netflix. Så hvis ikke du er den store læsehest, kan du se den her. 

Krea-projekter

Lav dine egne farverige vaser
Johanne Kohlmetz er tilbage med endnu en genial og hyggelig DIY, som du kan lave sammen med dine venner. Denne gang har hun upcyclet en gammel vase ved at give den et fint og farverigt marmorlignende look. Du kan nemt og billigt købe gamle vaser i genbrug og gøre dem smukke ligesom Johanne. 

MegetMere