Det sker

FUSER er spillet for dig, der savner festival-livet

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 16. november 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Savner du festival, fest og forfriskende toner? Så har vi gode nyheder til dig. Det helt nye, virtuelle festivalsspil, FUSER, er nemlig på gaden nu, og spillet giver dig alt det, du ikke fik denne sommer.

Har du altid drømt om at blive en verdenskendt DJ? Så sørger FUSER for, at din drøm går i opfyldelse. FUSER er et helt nyt interaktivt musikspil, hvor du får kontrollen over musikken og får lov til at prøve kræfter med at mixe nogle af de allerstørste musikhits fra de absolut bedste artister gennem de seneste årtier. Når du har mixet dig frem til din helt egen lyd, kan du efterfølgende vælge at dele de nye, sprøde toner med resten af verden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

FUSER er udviklet af Harmonix, der blandt andet står bag spilhits som Guitar Hero, Rock Band og Dance Central, og så er det udgivet af NCSOFT.

Læs også: Billboard Music Awards 2020: Billie Eilish og Post Malone var de helt store vindere

FUSER er det ultimative spil for dig, der elsker musikfestivalskulturen. Med FUSER får du lov til at stå på scenen til verdens største digitale festival og lave dine helt egne skræddersyet hits. Spillet giver dig mulighed for at udvikle de fedeste DJ-skills.

Hvordan spiller du FUSER?

  • Vælg mellem nogle af de allerstørste verdenshits.

  • Fuldfør svære udfordringer, der sætter dine færdigheder på prøve, for at låse op for nye numre.

  • Lær at mestre nogle af de sprødeste musikmix i dit eget tempo, og find frem til din helt egen DJ-stil.

  • Spil mod eller sammen dine venner eller andre DJs fra hele verden. I kan vælge at gå sammen om at lave de fedeste musikhits, eller I kan vælge at teste, hvem der er den bedste DJ.

  • Del dine hits med hele verden, og lad dem vide, at der er en ny DJ i byen.

Med spillet kan du hente gamle toner fra 00’ernes hits som Nellys "Hot In Herre" eller du kan springe helt frem til 2019 og blive inspireret af Billie Eilishs "bad guy". Du bestemmer helt selv, hvilke sange du har lyst til at mixe – og hvem ved, måske skaber du dette års største hit.

Læs også: Billie Eilishs hemmelige TikTok-profil afsløret

Se alle de forskellige musikhits på billedet nedenfor.

Foto: PR

Psst… du kan både spille festivalspillet, FUSER, på PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og PC.

MestLæste