Musik

#WeekendVibes: 10 anbefalinger til din weekend

Af Anna Birch Jakobsen 6. november 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så blev det endelig fredag, og weekenden er lige om hjørnet. Derfor har vi samlet 10 anbefalinger til, hvad du kan se, høre og læse, mens du holder weekend og slapper af derhjemme.

Fredag er uden tvivl vores yndlingsdag på ugen. Det betyder nemlig, at weekenden er lige rundt om hjørnet - og så er det tid til at hygge sig, slappe af og have det sjovt.

Hvis du ikke ved, hvad du skal lave, så har Vi Unge fundet 10 gode bud på, hvad du kan få tiden til at gå med. Hvad siger du for eksempel til en filmaften med lækre snacks eller en gåtur med en god podcast i ørerne?

Læs med herunder, hvor Vi Unge har samlet 10 anbefalinger til din weekend.

Film og serier

"Hjem til forvandling" på dr.dk
Hvis du er vild med 'Nybyggerne', så er den nye DR-serie 'Hjem til forvandling' helt sikkert noget for dig. Det er en serie, hvor familier med hjælp fra håndværkere forvandler deres hjem og giver gamle værelser nyt liv. I seriens første afsnit bliver et upraktisk værelse og et kedeligt badeværelse forvandlet til smukke rum ved hjælp af pasteller og pangfarver.

Se seriens første afsnit her.

"Hubie Halloween" på Netflix
Nu var det godt nok sidste weekend, at Halloween løb af stablen, men hvis ikke du har fået set denne nye Halloween-film på Netflix, så er det ikke for sent til lidt gys. 'Hubie Halloween' er en sjov gyser for hele familien, så hvis du er mere til grin og latter end blod og splatter, så skal du se denne film med Adam Sandler.

Du kan se den her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

"Bjørne brødrene" 1 og 2 på Disney+
Disney+ er gaven, der bliver ved med at give. Vi kan ikke få nok af de gamle Disney-klassikere og 'Bjørne brødrene' er uden tvivl en favorit, man ikke kan se for mange gange.

Du kan se den her.

Læs også: Det skal du se på Disney+ i november

Musik

"Holder Os Vågne" - Anthon Edwards og Burhan G

Da Thor Farlov, den ene halvdel af CityBois, for en måned siden udgav en single, var vi alle i chok og frygtede med det samme at Bois, var gået i opløsning. Få uger senere udgav Anthon sin første single i samarbejde med Burhan G - og selvom det endnu ikke er officielt, at Bois for alvor er fortid, så tyder det på, at vi ikke kommer til at høre mere musik fra vores yndlingsduo.

Selvom vi kommer til at savne at høre Anthon og Thor synge sammen, så kan vi heldigvis stadig lytte til dem hver for sig - og det skader bestemt ikke, at Anthon har teamet op med 00'er-favoritten Burhan G.

Hør Anthons første single i samarbejde med Burhan G herunder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Er Thor Farlov gået solo?

"Mansion" - Thor Farlov

I mellemtiden har Thor Farlov udgivet sin anden single 'Mansion', som handler om at tage væk fra det hele og holde en ferie, hvor man ikke behøver at forholde sig til virkeligheden - og det kunne vi vist alle bruge lige for tiden. Drøm dig væk til en mansion med pool og masser af sol med denne sang.
Hør den her.

"Lifetime"- Vera, Jada
Man ved, det bliver en god weekend, når Jada starter fredagen ud med at udgive en ny single. 'Lifetime' er lavet i samarbejde med den danske sanger og producer Vera, som har været med til at lave Lord Sivas største hits som 'Paris', 'Room For Love' og 'Oh My God' - mon ikke Jadas nye sang også bliver et af de helt store hits.

Hør den her.

Podcasts

"Spejlet" - Radio Loud
'Spejlet' er en podcast, der hver hverdag udkommer med et nyt afsnit, hvor nogle unge personer kigger sig selv i spejlet og fortæller, hvad de ser. Podcasten tager fat i mange forskellige tanker, følelser og oplevelser, som man kan have som ung.

I afsnit 124 kan du eksempelvis møde 17-årige Karoline, der ser sig selv i spejlet og tænker tilbage på dengang, hvor hun stillede sig op foran hele sin klasse for at fortælle om sin seksualitet. Du kan også lytte til afsnit 142, hvor Karen fortæller om at være smaskforelsket eller afsnit 131, hvor Elvira fortæller om sin passion for at danse ballet, og hvordan det er kun at have få veninder.

Sociale medier

@jessicawangofficial på TikTok

Jessica Wang giver på TikTok foto-tips, -tricks og -hacks til, hvordan du tager nogle fede instabilleder og selfies. Her er alt fra tips til gode poses, cool vinkler, hvordan man ser godt ud på gruppebilleder, og hvordan du nemt kan lave en cute video til en flot fotocollage.

Se hendes profil her.

Bøger

"Uperfekt perfekt" af Julia Sofia
Julia Sofias tredje bog 'Uperfekt perfekt' er lige udkommet, og her deler hun nogle mere sårbare og personlige ting, end hvad hun tidligere har delt med sine følgere.

I et interview med Vi Unge har Julia Sofia fortalt at: "Du skal købe min bog, hvis du har lyst til at blive en del af et fællesskab, hvor du ikke skal leve op til noget. Du skal ikke have et bestemt udseende, en bestemt seksualitet, vægt, uddannelse eller noget som helst andet. Det er virkelig bare et sted, hvor det handler om at kunne kigge hinanden i øjnene og kunne dele erfaringer og usikkerheder for at styrke hinanden."

Læs hele interviewet, hvor Julia Sofia fortæller om sin bog, og hvad der gør hende 'uperfekt perfekt' her.

Krea-projekter

Lav din egne konfettilys
Instagram er fyldt med de populære, snoede stearinlys, som du selv kan lave. Hvis du allerede har kastet dig over den snoede version, kan du prøve denne cute konfettilys-DIY sammen med dine veninder.

MestLæste