Film & serier

Det skal du se på Disney+ i november

Af Karen Emilie Thalsgaard Foto Mega Agency 3. november 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Planlægger du november-eftermiddage under dynen med masser af slik, varm kakao og en god film, så læs med her, hvor vi har samlet alt det du skal se på Disney+ i november.

Noget af det bedste, der skete i 2020 (hvert fald hvis I spørger os) var Disney+. En streamingtjeneste spækket med superheltefavoritter, nostalgi, prinsessemagi, nuttede dyr, storslåede og fantastiske fortællinger og meget mere. Film og serier, der har været umulige at få fat i siden dvd’ens bortgang, men nu er de her, samlet på et sted, og vi kunne (næsten) ikke være mere lykkelige.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og nu hvor corona-pandemien alligevel aflyser de fleste af vores andre planer, så er der jo ikke et bedre tidspunkt til Netflix and chill, bingewatching, filmaftener og masser af hygge.

Læs også: Alt er love: Det kan du lære af de populære serie-par

Så læs med her, hvor vi har samlet alt det bedste, der kommer på Disney+ i november. Der er både noget til dig, der elsker NASA, rumekspeditioner, julekomedier, søde hunde, Marvel og alt derimellem.

1. Lady og Vagabonden

I Disneys ”Lady og Vagabonden”, en tidsløs genfortælling af den animerede klassiker fra 1955, drager en forkælet hund og en hård men elskelig herreløs hund ud på et uventet eventyr. På trods af deres forskelligheder kommer de tættere på hinanden og opnår en fælles forståelse af værdien af et hjem.

2. Noelle

I Disneys julekomedie ”Noelle” er Kris Kringles datter fuld af julestemning og juleglæde, men hun kunne godt tænke sig at gøre noget ”vigtigt” ligesom hendes elskede bror Nick, som denne jul tager over efter deres far. Da Nick er ved at knække under presset som en honningkage, foreslår Noelle, at han tager en pause og tager væk. Men da han ikke kommer hjem, må Noelle finde sin bror og bringe ham hjem i tide for at redde julen

3. Black Beauty

I den moderne genfortolkning af Anna Sewells tidsløse klassiker følger vi Black Beauty; en vild hest fra det amerikanske vilde vesten. Fanget og ført væk fra sin familie bliver Beauty bragt til Birtwick Stables, hvor hun møder den livlige teenagepige Jo Green. Beauty og Jo opbygger et ubrydeligt bånd, som bærer Beauty gennem forskellige kapitler, udfordringer og eventyr

Læs også: Se listen: Verdens mest uhyggelige gyserfilm

4. The Real Right Stuff

Næsten seks årtier efter NASA sendte sin første astronaut i rummet og genoprettede verdens tro på det amerikanske rumprogram rejser Disney+ tilbage til begyndelsen af æraen for det risikofyldte rumkapløb med premieren på “The Real Right Stuff" fredag den 20. november.

5. Marvel 616

Marvel 616 udforsker, hvordan Marvels omfattende eftermæle af historier, karakterer og skabere eksisterer i verden uden for dit vindue. Hver dokumentar, anført af en unik filmskaber, udforsker det område, hvor historiefortælling, popkultur og fankultur mødes inden for Marvel-universet. Filmene i denne antologi-serie dækker emner som Marvels verdensomspændende kunstnere, de banebrydende kvinder i Marvel Comics, opdagelsen af de ”glemte” Marvel-karakterer og meget mere.

Her får du et samlet overblik over hvad, du ellers kan se, og hvilke datoer de er tilgængelige fra.

Kommer til Disney+ i november:

 1. Artemis Fowl (6. nov)
 2. Familien Proud: sæson 2 (6. nov)
 3. Muppets Now (6. nov)
 4. Oil Spill of the Century (6. nov)
 5. Jorden kalder Ned (13. nov)
 6. Noelle (13. nov)
 7. Yo, min ven er et spøgelse (13. nov)
 8. Sært men sandt! (13. nov)
 9. Trulliland: sæson 1 (13. nov)
 10. Inside Pixar (13. nov)
 11. LEGO Star Wars Holiday Special (17. nov)
 12. Mickeys vidunderlige verden (18. nov)
 13. Lady og Vagabonden (20. nov)
 14. Marvel’s 616: sæson 1 (20. nov)
 15. The Real Right Stuff (20. nov)
 16. Phineas og Ferb: Mission Marvel (20. nov)
 17. Marvel Rising: Band-kampen (20. nov)
 18. Black Beauty (27. nov) Ultimate Supercar: sæson 1 (27. nov)
 19. Hemmelighederne i Zoo: sæson 2 (27. nov)
 20. Far from Home: The Adventures of Yellow Dog (27. nov)
 21. Marvel Rising: Spøgelsesjagt (27. nov)

MestLæste