Kendte

Alt er love: Det kan du lære af de populære serie-par

Af Redaktionen 2. november 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selvom serier ofte er proppet med drama og til tider skøre eller urealistiske situationer, så er der alligevel noget, vi kan lære af seriernes kærlighedshistorier. Læs med her, hvor Vi Unge har samlet fire serie-par.

Hvis du elsker at se serier, så har du helt sikkert også set enten "Gossip Girl", "Pretty Little Liars", "Friends" eller klassikeren "SKAM".

Fælles for de fire er, at alle serier rummer et kærlighedspar, som vi alle kan lære noget af. Vi Unge har derfor samlet fire serie-par herunder samt et par tips til at gøre dem kunsten efter.

Blair Waldorf & Chuck Bass fra "Gossip Girl"

Foto: Mega

Det kan du lære af Chuck og Blair:

• Man skal ikke være bange for at være åben omkring sine følelser. Tænk, hvis Chuck og Blair havde været ærlige over for hinanden noget før? Så havde de måske været sammen i meget længere tid. I stedet bruger de rigtig meget tid i de to første sæsoner på at vente på, at den anden tager første skridt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

• I kærligheden kommer man længst med ærlighed og tillid. Først da Chuck og Blair er ærlige over for hinanden, begynder de også at stole mere på hinanden.

• Timing har også en betydning. Selv om man elsker en person, er det ikke sikkert, at tiden er rigtig. Det kan være, at du eller dit crush ikke er klar til at få en kæreste, eller at I begge har andre ting, I gerne vil fokusere på. Chuck og Blair måtte tage en pause fra deres forhold for at fokusere på dem selv, men kærligheden sejrede alligevel, da tiden var rigtig.

• Og sidst, men ikke mindst: Der findes ikke ét perfekt forhold – og det er Chuck og Blairs kærlighedshistorie med både op- og nedture også et bevis på.

Chandler Bing & Monica Geller fra "Friends"

Foto: Mega

Det kan du lære af Monica og Chandler:

• Du kan sagtens ende med at blive forelsket i en af dine bedste venner – også selv om du måske ikke havde forestillet dig det. Monica og Chandler var venner i mange år, før de fandt ud af, at de havde kemi og blev forelskede i hinanden. Det behøver altså ikke at være kærlighed ved første blik, når du møder din kommende flirt eller kæreste.

• En anden god ting ved at date en af sine bedste venner er, at I kender hinanden supergodt i forvejen og føler jer trygge ved hinanden. Lige fra start kan du uden bekymringer eller nervøsitet være helt dig selv!

• Monica og Chandler prøver i begyndelsen af deres forhold at holde skjult for de andre, at de er blevet kærester. Det er slet ikke så nemt, som de måske havde regnet med – og det ender selvfølgelig i en masse sjove og akavede situationer. Men der er altså ingen grund til at skjule det for dine veninder, hvis du får en kæreste. De finder nemlig helt sikkert ud af det alligevel – og så er det altså meget bedre bare at være ærlig!

Noora & William fra "SKAM"

Det kan du lære af Noora og William:

• Man skal ikke dømme bogen på omslaget. Noora kan ikke fordrage William til at starte med, og hun har et helt klart billede af, at han er en person, som hun slet ikke bryder sig om. Men i sidste ende viser det sig jo, at han faktisk er meget mere end dét, hun troede – og blød indeni.

• Mange ting kan ændre sig, når man først lærer en person at kende. Hvis du leder efter kærligheden, så vær åben over for at lære nye mennesker at kende. Måske viser det sig, at ham, der altid spiller computer i frikvarteret, faktisk er helt vildt sød, og at I har vildt mange ting til fælles?

• Man styrer sjældent selv, hvem man falder for. Kærligheden går sine egne veje, og derfor kan det sagtens være, at du falder for en person, som du slet ikke havde regnet med til at starte med – ligesom det var tilfældet for Noora.

Læs også: Miley Cyrus afslører den hjerteskærende grund til, at hendes album er forsinket

Emily Fields og Alison DiLaurentis fra "Pretty Little Liars"

Foto: Mega

Det kan du lære af Emily og Alison:

• Emily er forelsket i sin veninde Alison – og det er der slet ikke noget mærkeligt i! Det er helt normalt at få et crush på eller blive forelsket i en af sine veninder. Du er ved at lære dit kærlighedsliv at kende, og det kan gå mange veje.

• Der findes mange forskellige seksualiteter – og det er helt normalt at være i tvivl om sin egen. Emily er i starten af serien kæreste med Ben, men finder senere ud af, at hun er til piger. Alison flirter med Emily, men dater også drenge for til sidst at vende tilbage til Emily. Det er helt normalt at blive vild med en pige, ligesom det er helt normalt at falde for en dreng eller for både piger og drenge eller være i tvivl om, hvad man er til. Der findes ikke noget rigtigt eller forkert, når det kommer til seksualitet – det skal bare føles rigtigt for dig!

• Nogle gange er ens følelser ikke gengældt. Emily var (i begyndelsen) langt mere forelsket i Alison, end Alison var i Emily – og derfor blev Emily såret af at se Alison flirte med andre. Hvis du finder ud af, at dit crushs eller din flirts følelser ikke er gengældte, så er det bedre at komme videre i stedet for at blive

Læs mere om