Kendte

Miley Cyrus afslører den hjerteskærende grund til, at hendes album er forsinket

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 29. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Miley Cyrus annoncerede d. 23. oktober, at hendes syvende album, ’Plastic Hearts’ er lige på trapperne. I forbindelse med annonceringen af albummet uddybede sangstjernen den smertefulde grund til albummets forsinkelse.

Miley Cyrus nye album, der har fået titlen ’Plastic Hearts’, kommer til at bestå af 12 nye sange og meget tyder på, at alle sangene kommer til at bære præg af de nye rock-inspirerede toner, som Cyrus i den grad forstår at beherske med sin rå sangstemme.

Den tidligere Disney-stjerne, der ellers har udgivet popsange som ’Party In The U.S.A.’, ‘Wrecking Ball’ og senest ’Midnight Sky’, gemmer tydeligvis på en talentfuld rockstjerne – men hvornår blev popdronningen forvandlet til en rockstjerne?

I et rørende instagrampost fortæller den tidligere Hannah Montana-stjerne om den forfærdelige og truende skovbrænd, der fandt sted i 2018 i Californien. I den voldsomme brand mistede Cyrus ikke bare sit hjem, men også sin musik og en del af sig selv.

I opslaget skriver hun ”Jeg begyndte på dette album for 2 år siden. Jeg troede, at jeg havde fundet ud af det hele. Ikke kun albummet, dets sange og lyd, men hele mit liv. Lige da jeg troede, at alt arbejdet var færdigt, blev det hele slettet, herunder det meste af musikkens relevans, fordi alt nu havde ændret sig. Naturen gjorde, hvad jeg nu ser som en tjeneste og slettede alt det, som jeg ikke selv kunne give slip på. Jeg mistede mit hus til ilden, men fandt mig selv i dets aske.”

Se hele Miley Cyrus' rørende instagrampost her.

Det startede med en brand, men en rockstjerne genopstod fra asken

Miley Cyrus har i den grad fundet sig selv efter de barske omstændigheder og den lyd, som hendes stemme egner sig til.

Læs også: Liam Hemsworth vidste ikke, han og Miley Cyrus slog op, før han så det på sociale medier

Meget tyder også på, at det kapitel som manglede i hendes liv, i virkeligheden var bruddet med Liam Hemsworth. Hun beskriver i hvert fald selv, hvordan hun ikke ser hændelserne efter skovbranden som en slutning, men derimod som begyndelsen på noget nyt.

Vi er helt vilde med den nye rockede udgave af Miley Cyrus – og ser frem til meget mere rock'n'roll fra den tidligere Disney-stjerne.

Pssst... Miley Cyrus syvende album, ’Plastic Hearts’, udkommer d. 27. november 2020.

MestLæste