Kendte

OMG! Liam Hemsworth vidste ikke, han og Miley Cyrus slog op, før han så det på sociale medier

Af Anna Løwe 17. september 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
For få uger siden offentliggjorde Miley Cyrus’ pressefolk, at Miley og Liam Hemsworth havde besluttet sig for at gå fra hinanden. Nu viser det sig, at Liam ikke kendte til det, før han så beskeden. Av!

Fans af Miley Cyrus og Liam Hemsworth var chokerede, da det blev offentliggjort, at parret havde besluttet sig for at gå fra hinanden. Miley og Liam havde været sammen on-off i 10 år, men i december blev de gift, så vi var nok mange, der troede, at de ville leve lykkeligt til deres dages ende. Det skulle så ikke ske.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Miley Cyrus og Liam Hemsworth er gået fra hinanden

Nu viser det sig, at Liam var ligeså chokeret over at læse beskeden fra Mileys pressefolk, fordi han ikke var klar over, at det var aftalen. Selv om det lød som om, parret var enige om beslutningen, har en kilde tæt på Miley og Liam afsløret, at Liam (der var i Australien, da beskeden kom ud), var mega rystet over beskeden, fordi han havde håbet, han måske kunne nå redde deres ægteskab. Han troede, at han og Miley havde en aftale om at vente med at offentliggøre beslutningen, og i mellemtiden ville han altså have kæmpet for, at de slet ikke skulle gå fra hinanden.

Det hænger fint sammen med, at kilder tæt på Miley fortæller, at det var hende, der traf den endelige beslutning, og der gik heller ikke mere end et par dage, før hun udgav singlen ”Slide Away”, der handler om et ødelagt forhold - det er ikke svært at regne ud, hvor hun har inspirationen fra. Der går nemlig mange rygter om, at Liam var blevet for afhængig af at feste og drikke, og at Miley ikke kunne klare det længere – fordi hun også selv har kæmpet med afhængighed tidligere.

Læs også: Ariana Grande, Miley Cyrus og Lana Del Ray udgiver musikvideo til "Charlie's Angels"

”Folk tror altid, at Miley er lidt for hardcore og fester alt for meget, mens Liam er en afslappet surferdude – men det er faktisk blevet det modsatte, og det er Miley træt af”, har kilder tæt på Miley fortalt.

Liams kilder har siden afvist det argument og sagt, at det er Mileys tidligere utroskab, der har skabt problemerne i deres forhold. Det fandt Miley sig ikke i og skrev på Twitter, at hun ikke havde noget at skjule, og at hun ikke kan acceptere, at hun bliver beskyldt for noget, hun ikke har gjort. Hun skrev også, at hun elsker Liam og altid vil elske ham … PIV! Se posten nedenfor:

Liam postede også en sød besked på Instagram, hvor han skrev, at han ønskede Miley alt det bedste. Liam har holdt lav profil siden offentliggørelsen og været i Australien med sin familie, mens Miley allerede er blevet spottet med en ny – nemlig Brody Jenners eks Kaitlynn Carter.

Er I på team Liam eller team Kaitlynn?