vi_unge_hitlisten_alexander_oscar_rebecca_black_tones_and_i
Musik

Vi Unge x Hitlisten: Nyt musik fra Rebecca Black, Anthon Edwards og mange flere

Af Josephine Sjelhøj 29. januar 2021
Det er igen fredag, og det betyder, det er tid til at præsentere jer for alt det nye, spændende musik, der er blevet udgivet i løbet af ugen. For at skabe den perfekte stemning til weekenden, har vi samlet nogle af vores helt nye yndlingssange.

For at få dig i den helt rigtige fredagsstemning har Vi Unge lavet en playliste med 10 helt nye sange, som vi ikke kan få nok af. 

De nye udgivelser kommer blandt andet fra Rebecca Black, PRETTYMUCH og Selena Gomez, der har udgivet endnu en single på spansk. 

Lyt til Vi Unges hitliste lige her.

Stefan Hjort – Helt Derud

Stefan Hjorts nyeste single “Helt Derud” er en perfekt popballade, vi helt sikkert kommer til at have på repeat denne weekend. Sangen er skrevet i samarbejde med Lord Siva, og den handler om at kunne rejse sig og overkomme de mørke perioder i livet, så længe man har dem, man elsker omkring sig. 

PRETTYMUCH – Parking Spot

Det amerikansk/canadiske boyband PRETTYMUCH har for første gang siden 2019 udgivet en EP, som har titlen ”Smackables.” Samtidig har de udgivet singlen ”Parking Spot,” som med sin friske R&B-vibe virkelig viser, hvilken retning drengene vil gå musikalsk. 

LÆS OGSÅ10 girl power-sange, du har brug for på din playliste

Rebecca Black – Girlfriend

Rebecca Black udgiver endelig musik, der gør hende glad – og vi kunne ikke være mere stolte! Rebecca har tidligere fortalt, at hun har haft svært ved at finde sin plads i musikindustrien, fordi hun blev udsat for voldsom mobning efter ”Friday,” der udkom i 2011. Sidste år delte hun med sine fans, at hun er queer, og det er tydeligt, at det har inspireret hende til at skrive "Girlfriend". 

Anthon Edwards – Ansigt Til Ansigt

På sin 22-års fødselsdag har Anthon Edwards valgt at give sine fans en fantastisk fødselsdagsgave. Nemlig en helt ny sang. Citybois-stjernen har udgivet singlen ”Ansigt Til Ansigt,” som uden tvivl er strøget direkte ind på en masse playlister. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Alexander Oscar – January – Acoustic

Alexander Oscars “January” er en hudløs ærlig sang, der zoomer ind på depression og mental sundhed. Den nye akustiske udgave af sangen gør den kun smukkere og mere rå. Man kan mærke teksten på en helt ny måde, og det er uden tvivl en oplevelse i sig selv.  

Tones And I ft. Jonas Blue – Fly Away (Jonas Blue remix)

Den australske sangerinde Tones And I er klar med en helt ny version af hittet ”Fly Away.” Sangen har fået en ny makeover af den britiske DJ Jonas Blue. Vi er overbeviste om, at ”Fly Away” er en af de sange, der altid vil være et kæmpe hit uanset, hvilken version den bliver sunget i. Vi er vilde med det nye remix! 

Off Bloom – Boys Don’t Make Me Cry

Off Bloom har netop udgivet singlen ”Boys Don’t Make Me Cry,” der virkelig beviser, at den danske duo er en af de upcoming kunstnere, vi skal holde allermest øje med. Sangen giver os den helt rigtige fredags-følelse, og nu er vi endnu mere spændte på, hvad vi kan forvente af Off Bloom i fremtiden. 

Selena Gomez ft. Rauw Alejandro – Baila Conmigo

Selena Gomez har endnu engang udgivet en single på spansk – denne gang i samarbejde med rapperen Rauw Alejandro. ”Baila Conmigo” har ligesom ”De Una Vez” en meget afslappet vibe, og Selena siger, at den passer helt perfekt til hendes nye stil. Vi elsker den også! 

LÆS OGSÅVi Unge x Hitlisten: Nyt musik fra Billie Eilish, Zara Larsson og mange flere

Ericka Jane – I Say Stupid Things

Ericka Jane giver os igen lige præcis det, vi har brug for: En catchy og rå popsang der passer perfekt til weekenden. På ”I Say Stupid Things” synger Ericka om den dårlige samvittighed, man kan have, når man kommer til at tale, før man tænker. Dén følelse kender vi vist alle sammen. 

Alexander 23 – Cry Over Boys

Alexander 23 har netop udgivet den følelsesmæssige single ”Cry Over Boys,” som vi måske kan relatere lidt for meget til. “Sangen handler om at romantisere romantik, selvom det går ud over ens lykke,” fortæller Alexander 23 om ”Cry Over Boys.”

MegetMere