vi_unge_hitlisten_zara_larsson_billie_eilish_2
Musik

Vi Unge x Hitlisten: Nyt musik fra Billie Eilish, Zara Larsson og mange flere

Af Josephine Sjelhøj 22. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er igen fredag, og det betyder, det er tid til at præsentere jer for alt det nye, spændende musik, der er blevet udgivet i løbet af ugen. For at skabe den perfekte stemning til weekenden, har vi samlet nogle af vores helt nye yndlingssange.

For at få dig i den helt rigtige fredagsstemning har Vi Unge lavet en playliste med 10 helt nye sange, som vi ikke kan få nok af.

De nye udgivelser kommer blandt andet fra Zara Larsson, der samarbejder med Young Thug. Derudover er danske Soels og Disney-stjernen Sabrina Carpenter også på listen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lyt til Vi Unges hitliste lige her.

Billie Eilish ft. ROSALÍA – Lo Vas A Olvidar

Billie Eilish har endelig udgivet sin længeventede sang ”Lo Vas A Olvidar,” som hun har lavet i samarbejde med den spanske sangerinde ROSALÍA. Sangen, der har den engelske titel ”You Will Forget Her,” har den helt specielle moody-vibe, som vi kender fra Billies tidligere udgivelser. Den er desuden på det nye soundtrack til serien ”Euphoria.”

Tate McRae – rubberband

Den canadiske sanger Tate McRae har netop udgivet sin nyeste single ”rubberband,” som handler om at overkomme store udfordringer. Tate fortæller selv, at sangen har en meget stor betydning for hende, og at hun derfor håber, at hendes fans kan lide den. Det kan vi helt sikkert!

Sabrina Carpenter – Skin

Denne uges bidrag til det mulige, og meget omtalte, trekantsdrama mellem Olivia Rodrigo, Joshua Bassett og Sabrina Carpenter, kommer fra sidstnævnte, som netop har udgivet sangen ”Skin.” Imens du nyder det nye hit fra Disney-stjernen, kan du læse meget mere om ”Skin” her.

Soels – Say It

Danske Soels er klar med sin helt nye single ”Say It,” som uden tvivl vil gøre dig i det helt rigtige fredagshumør. Soels er tidligere blevet beskrevet som, ”hvis Daniel Caesar og Shawn Mendes havde en bromance med Justin Timberlakes falset på besøg,” og det er præcis, hvad du kan forvente af ”Say It.”

LÆS OGSÅ: Vi Unge x Hitlisten: Nyt musik fra Selena, Zayn, Ariana og mange flere

Tiësto ft. Ty Dolla $ign – The Business, Pt. II

Det her var et samarbejde, vi ikke havde forudset, men alligevel er vi vilde med det. Ty Dolla $ign er med på en opdateret version af den hollandske DJ Tiëstos megahit ”The Business,” der beskrives som ”legendarisk” af DJ’en selv.

Zara Larsson ft. Young Thug – Talk About Love

Der er altid garanti for et hit, når svenske Zara Larsson er involveret, og ”Talk About Love” er bestemt ikke en undtagelse. I et genialt samarbejde med Young Thug, giver Zara os et nummer med de helt rigtige fredags-vibes, som vi ikke kan få nok af op til weekenden.

Maggie Lindemann – Crash and Burn

22-årige Maggie Lindemann er klar med sin debut-EP, som har titlen ”Paranoia.” Selvom hele EP’en er værd at lytte til, er vi nødt til at fremhæve ”Crash and Burn,” som har en speciel Paramore-stil, vi ikke kan få nok af.

Birdy – Surrender

Birdys nye single “Surrender” har den smukkeste stemning, der er helt perfekt til en regnvejrsdag, hvor man kun har lyst til at ligge under tæppet på sofaen. Udover den nye udgivelse har Birdy også afsløret, at hendes nye album ” Y O U N G H E A R T” udkommer d. 30. april.

LÆS OGSÅ: Se de mest populære sange, artister og podcasts fra 2020

RARIA – Maybe I Might Kiss A Girl

Den australske popsanger RARIA har netop udgivet ”Maybe I Might Kiss A Girl,” som er skrevet til en hel speciel person. RARIA har nemlig skrevet den fra sin gode venindes synspunkt, fordi veninden ikke selv var klar til at udtrykke sine følelser. Selvom sangen ikke handler om hende selv, så afslører hun, at det en af hendes yndlings nogensinde.

Curtis Waters – Doodoodoo

Den sidste sang på listen vil med garanti gøre dig i et lidt bedre humør – og hvem har ikke brug for det på en fredag? ”Doodoodoo” kommer fra Curtis Waters, som sidste år udgav sit debutalbum ”Pity Party.” Den nepalesiske-canadiske sanger har både skrevet teksten og produceret beatet til den muntre sang. Du kender ham blandt andet for hittet "Stunnin''"

MestLæste