vi_unge_hitlisten_2.
Musik

Vi Unge x Hitlisten: Nyt musik fra Selena, Zayn, Ariana og mange flere

Af Josephine Sjelhøj 15. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er igen fredag, og det betyder, det er tid til at præsentere jer for alt det nye, spændende musik, der er blevet udgivet i løbet af ugen. For at skabe den perfekte stemning til weekenden, har vi samlet nogle af vores helt nye yndlingssange.

For at få dig i den helt rigtige fredagsstemning har Vi Unge lavet en playliste med 10 helt nye sange, som vi ikke kan få nok af. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

De nye udgivelser kommer blandt andet fra Joshua Bassett, Zayn - og ikke mindst Selena Gomez, som har udgivet en helt ny single på spansk. Kunne det være mere perfekt?

Lyt til Vi Unges hitliste lige her. 

Zayn – When Love’s Around ft. Syd

Zayn har netop udgivet sit nye album ”Nobody Is Listening,” og vi er nødt til at fremhæve sangen ”When Love’s Around,” som giver os de helt rigtige vibes. 

BBYBITES – bby

Danske BBYBITES har netop udgivet sin nye single ”bby,” som med garanti bliver en fast sang på din playliste. Med sin helt unikke lyd giver BBYBITES os præcis det, vi har manglet, men som har været umuligt at beskrive indtil nu.

Ariana Grande – 34+35 (remix) ft. Doja Cat & Megan Thee Stallion

Vi troede ikke, at "34+35" kunne blive bedre, fordi den er så god, men så kom Doja Cat og Megan Thee Stallion alligevel og piftede den lidt mere op. Sammen med Ariana danner de den perfekte trio, og vi skal helt sikkert have dette remix på repeat hele weekenden.

Joshua Bassett – Lie Lie Lie

Hele ugen har ”Lie Lie Lie” været et stort samtaleemne på sociale medier, selvom den først udkom torsdag. En ting er sikkert: Joshua lever bestemt op til alles forventninger – ”Lie Lie Lie” er et hit.

LittGloss x BATHSHEBA – Might Be

En af vores yndlings upcoming artister er uden tvivl danske BATHSHEBA, som lige har udgivet den perfekte popsang ”Might Be.” Har vi lige fundet vores nye yndlingssang? Det tror vi helt sikkert. 

Selena Gomez – De Una Vez

Selena har lige overrasket alle med sin spanske udgivelse ”De Una Vez.” Selena fortæller, at den fortryllende sang er dedikeret til alle, som har prøvet at få sit hjerte knust.

Tjida – 9 liv

Selvom vi elsker internationale hits, så er der ikke noget bedre end en fantastisk dansk sang. Med sin nye single ”9 liv” er det præcis, hvad Tjida giver os.

Ivan$ito - Tiempo

Den dansk/chilenske Reggaeton-stjerne Ivan$ito er klar med sin nyeste single ”Tiempo,” som uden tvivl vil varme dit musikhjerte her i den kolde vintertid.

FVN – Shit

FVN er en af vores go-to kunstnere, når vi har brug for girlpower, og nu har den talentfulde dansk-eritreanske rapper givet os den perfekte fredagssang med ”Shit.”

Psst… Kan du spotte de fine Vi Unge blade og plakater i musikvideoen?

Why Don’t We – Grey

Boybandet Why Don’t We har netop udgivet albummet “The Good Times and The Bad Ones,” og sangen “Grey” er den perfekte heartbreak-sang.

MegetMere