vi_unge_x_hitlisten_nyt_musik_fra_ariana_grande_prettymuch_og_mange_flere.
Musik

Vi Unge x Hitlisten: Nyt musik fra Ariana Grande, PRETTYMUCH og mange flere

Af Josephine Sjelhøj 19. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er igen fredag, og det betyder, det er tid til at præsentere jer for alt den nye musik, der er blevet udgivet i løbet af ugen. For at skabe den perfekte stemning til weekenden, har vi samlet nogle af vores helt nye yndlingssange.

For at få dig i den helt rigtige fredagsstemning har Vi Unge lavet en playliste med 10 helt nye sange, som vi ikke kan få nok af.

De nye udgivelser kommer blandt andet fra HAIM, der endnu engang har samarbejdet med Taylor Swift, og Sandra Hussein, der har givet os vores helt nye girl power-anthem.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lyt til Vi Unges hitliste lige her.

KOPS ft. Emelie Hollow – If Not You Then Who

Danske KOPS har slået sig sammen med norske Emelie Hollow om den nye single ’If Not You Then Who’. Sangen indkapsler en melankolsk stemning, og handler om at mangle netop dén person i sit liv, som ikke kan erstattes af andre. ’If Not You Then Who’ er den perfekte sang i de situationer, hvor tankerne svæver rundt i ensomhed og sårbarhed.

Tjida – Hofter lyver ik

Tjida er klar med en helt ny single, der er perfekt til os, der drømmer om sol og ferie i en mørk og kedelig tid. ’Hofter lyver ik’ tager dig med sin reggaeton-rytme sydpå, og giver dig lyst til at danse hele natten. Psst! Vi er vilde med Tjidas Shakira-referencer.

Ariana Grande – test drive

Hvis du, ligesom os, elsker Ariana Grande, så har du helt sikkert haft hendes album ’positions’ på repeat, siden det udkom i 2020. Nu er hun klar med en deluxeversion af albummet, som indeholder fire helt nye sange. En, der er værd er nævne er ’test drive,’ som allerede har fået hele internettet til at gå amok.

HAIM ft. Taylor Swift – Gasoline

Vi er ret sikre på, at samarbejdet mellem HAIM og Taylor Swift er et af vores yndlings i musikindustrien lige nu. Efter deres sidste samarbejde på sangen ’no body, no crime’, har Haim-søstrene igen slået sig sammen med Taylor på et remix af deres populære sang ’Gasoline’.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber ser tilbage på en forfærdelig tid: "Thank god, jeg har ændret mig"

Sandra Hussein – For Dig

Sandra Husseins nye sang ’For Dig’ bliver uden tvivl en af de sange, vi kommer til at danse til resten af weekenden, mens vi bliver mindet om at elske os selv. Singlen er en stærkt femi-power anthem, der giver os den ekstra smule selvtillid, vi sommetider har brug for.

Alexander 23 – Come Here and Leave Me Alone

Alexander 23 har netop udgivet EP’en ’Oh No, Not Again!’, som er fyldt med sange, der er umulige ikke at relatere til. En af disse sange er ’Come Here and Leave Me Alone’, der på trods af dens næsten upbeat tempo, har en tekst, som man kan mærke helt inde i sjælen.

LÆS OGSÅ: Selena Gomez fik en af Rihannas sange - hør Rihannas version

Nikita Thigpen – Planet Nine

Det kan godt være, at det næsten er en måned siden ’Planet Nine’ udkom, men Nikita Thigpen fortjener alligevel en plads på denne uges hitliste. Vi har haft ’Planet Nine’ på repeat i 3 uger nu, og med dens lækre lydunivers er der ingen tvivl om, at den fortjener en plads på enhvers playliste.

Heather Sommer – and if I’m being honest…

Heather Sommer er klar med sit debut EP 'nocturnal', der indeholder singlen ’and if I’m being honest…’. På Instagram skriver Heather, at hun håber, sangen ”giver den, der lytter til den en masse følelser” – og det gør den bestemt. Efter at have lyttet til ’and if I’m being honest…’ og resten af EP’en, spår vi Heather en lys fremtid i musikbranchen.

PRETTYMUCH – Lonely

Efter udgivelsen af deres EP ’Smackables’ i januar er PRETTYMUCH allerede klar med endnu mere ny musik. Som en teaser for den kommende deluxeversion af EP’en har boybandet udgivet singlen ’Lonely’. Som titlen antyder, handler sangen om den ensomhed, man kan føle, når man ikke er sammen med den, man elsker.

Amanda Tenfjord – Miss the Way You Missed Me

Hvis du mangler en sang til at komme i weekendstemning, så har norske Amanda Tenfjord den perfekte single til dig. På ’Miss the Way You Missed Me’ bliver Amandas fine stemme fremhævet i et catchy arrangement, der fylder os med de helt rigtige vibes.

MestLæste