Kendte

Justin Bieber ser tilbage på en forfærdelig tid: "Thank god, jeg har ændret mig"

Af Anna Birch Jakobsen 27. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
For syv år siden blev Justin Bieber arresteret, fordi han kørte bil, mens han var påvirket af enten alkohol eller stoffer. Nu ser Justin tilbage på den forfærdelige tid i et instapost og fortæller, hvordan han kom videre.

I 2014 blev Justin Bieber arresteret i Miami. Han var kun 19 år gammel og blev arresteret, fordi han havde kørt ræs midt inde i byen, mens han var påvirket af enten alkohol eller stoffer og ikke havde et gyldigt kørekort.

Det er nu syv år siden, og Justin er blevet ældre - og heldigvis også klogere.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I et post på Instagram ser popsangeren nu tilbage på den forfærdelige tid og reflekterer over hændelsen, som var en af hans livs største fejl.

Læs også: Justin Bieber åbner op om en svær tid i ny dokumentar

På billedet kan man se politiet, der fører ham væk i håndjern, og Justin Bieber forklarer til billedet:

"Jeg er ikke stolt over, hvor jeg var i mit liv på det tidspunkt. Jeg var såret, ulykkelig, forvirret, vred, vildledt, misforstået og sur på gud..."

Men før det bliver alt for alvorligt, tilføjer Justin med et glimt i øjet: "Jeg gik også i alt for meget læder, i forhold til det var i Miami." - og det må vi give ham ret i, siden der sjældent er under 20 grader i den tropiske storby.

Læs også: Justin Bieber har googlet sig selv: "Der er nogen, der prøver at sabotere mig"

Justin Bieber har altid været meget religiøs, og nu takker han gud for, at han i dag har ændret sig til det bedre.

"Gud var lige så tæt på mig dengang, som han er nu. Jeg vil derfor opfordre jer til at lade jeres fortid være en påmindelse om, hvor langt gud har bragt jer. Lad ikke skam ødelægge dit liv i dag", skriver han.

MestLæste