Kendte

Justin Bieber har googlet sig selv: "Der er nogen, der prøver at sabotere mig"

Af Anna Birch Jakobsen 1. december 2020
Har du nogensinde googlet dig selv for at se, hvad der ville komme op? Det har Justin Bieber, og han er bestemt ikke glad for resultatet. Læs her, hvorfor han ikke kan lide sin egen googlesøgning.

Justin Bieber har - ligesom så mange andre - prøvet at google sig selv. 

Som verdenskendt popstjerne kunne man forestille sig, at der ville ligge en masse fede artikler og søde kommentarer fra fans på google - men Justin blev i i virkeligheden langt fra glad, da han googlede sit eget navn.

Det er specielt de billeder, der kommer frem, som popsangeren ikke er tilfreds med - og det har han for nyligt delt på sin instastory.

Her forklarer han i en video, hvorfor han ikke er glad for billederne, mens han viser præcis, hvad der kommer frem, når man googler "Justin Bieber". 

Justin er ked af, at medierne bliver ved med at bruge de samme billeder af ham fra et rød løber-arrangement, som sangeren og hans hustru Hailey Bieber var til i januar i forbindelse med premieren på deres YouTube-dokumentarserie.

Læs også: Justin Bieber har givet sin måske mest følelsesladede optræden nogensinde

Det er han fordi, at han på daværende tidspunkt var syg med sygdommen borrelia, som gjorde at hans hud var meget livløs, og at han fik udslæt og urenheder, som han var meget træt af. 

- Det er så frustrerende, når man tænker på, at jeg brugte meget tid på at blive sund. Jeg føler, der er nogle mennesker, som virkelig prøver at sabotere mig, siger Bieber i sin video, hvor han viser at de første mange billeder, der kommer frem, er fra arrangementet i januar.

Læs også: Justin Bieber åbner op om en svær tid i ny dokumentar

I virkeligheden kan det bare skyldes, at det arrangement er det seneste og eneste, som Bieber - på grund af corona - har været til længe. Derfor er det ikke sikkert, at medierne har nogle nyere billeder at vælge i mellem. 

Læs mere om

MegetMere