vi_unge_x_hitlisten_ny_musik_fra_justin_bieber_selena_gomez_og_mange_flere
Musik

Vi Unge x Hitlisten: Ny musik fra Justin Bieber, Selena Gomez og mange flere

Af Josephine Sjelhøj 5. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
For at få jer i den helt rigtige fredagsstemning har vi samlet nogle af de fedeste nye sange, som i denne uge kommer fra blandt andet Drake, Selena Gomez, Justin Bieber og mange flere. Se om din nye yndlingssang er med på listen her.

Det er første fredag i marts, og for at få dig i den helt rigtige fredagsstemning har Vi Unge lavet en playliste med 10 helt nye sange, som vi ikke kan få nok af.

De nye udgivelser kommer blandt andet fra Selena Gomez, der har slået sig sammen med DJ Snake, og Drake, som er klar med et helt ny EP – kunne det blive bedre?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lyt til Vi Unges hitliste lige her.

Drake – What’s Next

Mens vi venter på Drakes næste album ’Certified Lover Boy’ kan vi glæde os over en helt ny EP fra den canadiske verdensstjerne. ’What’s Next’ er en sang i vaskeægte Drake-stil, og der er ingen tvivl om, at vi kommer til at have den på repeat hele weekenden.

Psst… Drakes EP indeholder også ‘Lemon Pepper Freestyle,’ som sampler Quadron-nummeret ‘Pressure,’ og man kan derfor høre danske Coco O gennem hele sangen.

Off Bloom – Hit & Run

Fire år efter vi blev introduceret for Off Bloom, er de endelig klar med deres længe ventede debutalbum ’In Bloom’. Den danske duo, som består af Mette Mortensen og Mads Christian Damgaard, fortæller, at singlen ’Hit & Run’ er et ”varmt nummer fyldt med attitude og vibes”. Vi er også helt vilde med nummeret, som giver os en følelse af, at vi går en lysere tid i møde.

LÆS OGSÅ: 24 inspirerende kvinder, vi ser op til

Justin Bieber – Hold On

I sidste uge afslørede Justin Bieber, at hans sjette album ’Justice’ udkommer d. 19. marts. Som en teaser for albummet, har Justin nu udgivet singlen ’Hold On,’ som bestemt ikke skuffer. Selv siger Justin, at sangen handler om ”at holde ud i hårde tider, hvor mange har lyst til at give op”.

Maddy – Broken

Danske Maddy er klar med singlen ’Broken,’ som er en hyldest til kærligheden med alt, hvad den indebærer. Selv beskriver hun sangens budskab som: ”Der hvor kærlighed kan føles så intenst, at det bliver for meget, og man ikke længere har kontrol over sig selv eller sine følelser.” Med sin varme og særprægede stemme fortryller Maddy os, og vi har lyst til at lytte til ’Broken’ igen og igen denne weekend.

DJ Snake ft. Selena Gomez – Selfish Love

Lige siden hitsinglen ‘Taki Taki’ har mange fans efterspurgt et nyt samarbejde mellem Selena Gomez og DJ Snake, og nu har vi endelig fået det. Deres nye single ’Selfish Love’ er en del af Selenas kommende spanske EP ’Revelación,’ og derfor er sangen selvfølgelig også en perfekt blanding mellem spansk og engelsk.

girl in red – Serotonin

Den norske indie/popkunstner girl in red har netop udgivet singlen ’Serotonin,’ som er produceret af den amerikanske stjerne Finneas. girl in red har tidligere sagt, at hun håber, hendes sange kan virke terapeutisk på lytterne, og hvis man ser på kommentarsporet under videoen til ’Serotonin,’ er det tydeligt, at det er tilfældet.

Tate McRae – slower

Mange kunstnere udgiver EP’er i øjeblikket, og Tate McRae er ikke en undtagelse. Den 17-årige sanger planlægger at udgive sin EP ’Too Young To Be Sad’ d. 26. marts, og i den forbindelse har hun udgivet singlen ’slower,’ som hun skrev, da hun var blot 14 år gammel.

James Arthur – Medicine

James Arthur er endelig tilbage med ny musik, og vi er vilde med singlen ’Medicine’. I forbindelse med udgivelsen har James afsløret, at han under coronalockdown arbejdede på sit næste album, og han brugte ca. tre måneder på at skrive mellem 60 og 70 sange.

LÆS OGSÅ: 5 ting, vi lærte om Billie Eilish i hendes dokumentar

Bebe Rexha – Sacrifice

I juli 2020 afslørede Bebe Rexha, at hun ville udsætte sit kommende album ”indtil verden så lidt lysere ud igen,” og nu er hun endelig klar med en helt ny single. ’Sacrifice’ har en mere dyster vibe, end vi er vant til fra Bebes side, men samtidig har den et catchy dance-beat, man ikke kan undgå at synge med på.

Saweetie ft. Doja Cat & Stefflon Don – Best Friend (remix)

Vi elsker sange, der hyper vores medsøstre op, og ’Best Friend’ af Saweetie er absolut ingen undtagelse. På singlen har hun slået sig sammen med Doja Cat og Stefflon Don, og de skiftes alle sammen til at hylde venskaber mellem kvinder. ’Best Friend’ er det perfekte anthem til Kvindernes Internationale Kampdag d. 8. marts.

MestLæste