Vi Unge x Hitlisten: Ny musik fra Joshua Bassett, Natasja og mange flere
Musik

Vi Unge x Hitlisten: Ny musik fra Joshua Bassett, Natasja og mange flere

Af Josephine Sjelhøj 12. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har din weekendplayliste brug for en opdatering? Vi har samlet nogle af de fedeste nye sange, som denne fredag blandt andet kommer fra Joshua Bassett, Nick Jonas og Natasja.

Danmark har officielt været ramt af coronanedlukning i et år nu og for at få tankerne på noget mere positivt, har Vi Unge lavet en playliste med 10 helt nye sange, som vi ikke kan få nok af.

De nye udgivelser kommer blandt andet fra BATHSHEBA, Christopher og amerikanske Joshua Bassett, som vi talte med tidligere på ugen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lyt til Vi Unges hitliste lige her.

Natasja – Selvtillid

Har du brug for et ordentligt selvtillidsboost? Så er denne hidtil uudgivet single fra afdøde Natasja lige noget for dig. ’Selvtillid’ er et samarbejde med produceren Pharfar, og den har ligget i gemmerne i 13 år. Sangens budskab om selvtillid er mindst lige så relevant i 2021, og den minder os om, hvor stort et talent Natasja var.

BATHSHEBA – LALA

Vi har tidligere beskrevet BATHSHEBA som en af de kunstnere, man skal holde øje med i 2021. Med sin nye single ’LALA’ beviser hun præcis hvorfor. Den energifyldte sang er den første single fra BATHSHEBAs kommende debut EP, og hun håber, at den kan minde lyttere om, at det er ”helt ok at være udkørt og overvældet”.

Christopher – Fall So Hard

Christopher er tilbage med en ny kærlighedssingle, som hylder en helt særlig person – nemlig hans nyfødte datter. Den danske superstjerne beskriver ’Fall So Hard’, som den ”vigtigste sang, han nogensinde har skrevet,” og vi har svært ved ikke at blive rørt over den søde tekst.

LÆS OGSÅ: Zayn Malik raser over awardshow

Selena Gomez ft. Myke Towers – Dámelo To’

Vi har i ugevis ventet spændt på Selena Gomez’ spanske EP ’Revelación, og nu er den her endelig. På sangen ’Dámelo To’’ har Selena slået sig sammen med Myke Towers, og sammen har de skabt et reggaeton-track, som er umuligt ikke at danse med til.

Joshua Bassett – Telling Myself

Disney-stjernen Joshua Bassett har netop udgivet sin debut EP, og vi er vilde med den. En sang, der er værd at nævne, er den nyeste single ’Telling Myself’, som gør os i det perfekte weekendhumør. Vi Unge havde en snak med Joshua i onsdags, hvor sangeren beskrev ’Telling Myself’ som en ”banger” – vi er helt enige!

Emily Weisband – Psychopath

Emily Weisband har tidligere fortalt, at det er vigtigt for hende at vise individualitet som sangskriver. På ’Psychopath’ er det netop det, hun gør. I et Instagram-opslag skriver Emily, at hendes mål med sangen er at normalisere følelser, så folk ikke hele tiden føler, at de er nødt til at undskylde, hvis de er kede af det.

Boys World – Tiptoe

Lige nu findes der ikke andre pigegrupper ligesom Boys World, som har indtaget musikscenen med storm. Deres nyeste single ’Tiptoe’ er skrevet af Tayla Parx, som også står bag Ariana Grandes monsterhit ’thank u, next’, og den præsenterer en unik lyd, vi ikke kan få nok af.

Raissa – COLD FEET

Malaysisk-britiske Raissa blev i 2020 udnævnt som en af de kunstnere, man skulle holde allermest øje med, og hendes nye single ’COLD FEET’ beviser præcis hvorfor. Sangen er fra Raissas debut EP ’Herogirl’, som har et budskab om, at man aldrig skal give op på sig selv.

Nick Jonas – 2Drunk

Det er kun to uger siden Jonas Brothers afslørede, at de ville fokusere på deres solokarrierer igen, og nu er det yngste medlem, Nick Jonas, allerede klar med et helt nyt album. Vi er vilde med ørehængeren ’2Drunk’, som vi uden tvivl kommer til at have på repeat denne weekend.

Tjida ft. Nabifwo – Jeg har dig

På kun fem dage fik Tjida og Nabifwo skrevet, indspillet og udgivet sangen ’Jeg har dig’. I anledning af Kvindernes Internationale Kampdag ønskede de to seje kvinder at skrive en sang, der hylder livets uundværliglige veninder. Vi elsker ’Jeg har dig’, som selvfølgelig er strøget direkte ind på vores girlpower-playliste.

Læs mere om

MestLæste