zayn_malik_grammy_awards_er_korrupte
Kendte

Zayn Malik raser over awardshow

Af Josephine Sjelhøj 10. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Zayn Malik har gjort det klart, hvad han synes om Grammy Awards, og det er bestemt ikke positivt. Læs videre og find ud af, hvorfor han kritiserer prisshowet.

Zayn Malik har i en række tweets gjort det klart og tydeligt, at han er utilfreds med den måde, Grammy Awards udvælger de nominerede kunstnere.

Den tidligere One Direction-stjerne, som i januar udgav sit tredje album, hentyder i sine tweets til, at det ikoniske prisshow er korrupt, og han har en meget klar besked til dem, der står bag det.

- Fuck Grammy Awards og alle de personer, der er tilknyttet showet, skriver Zayn i et tweet.

Verdensstjernen skriver også, at den eneste mulighed for at blive nomineret til en af de prestigefyldte priser, er hvis man ”sender gaver” til de officielle medlemmer. Han ender tweetet med en sarkastisk bemærkning om, at han næste år vil huske at sende en gavekurv.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Zayn Malik har fået en tatovering til ære for sin datter

I et andet tweet fortsætter Zayn og skriver, at hele nomineringsprocessen mangler gennemsigtighed og inklusivitet.

- Det skaber et miljø, som tillader favorisering, racisme og netværkspolitik, og det påvirker valget af de nominerede, skriver Zayn.

Se de kritiske tweets her:

Efter de kritiske tweets har Zayn fået støtte fra sine fans, som nævner, at superstjernen aldrig har været nomineret til en Grammy, selvom hans tidligere singler og album er strøget direkte ind på hitlisterne. Flere nævner også hans samarbejde med Taylor Swift på sangen ’I Don’t Wanna Live Forever’ som et eksempel på, at Grammy Awards tidligere har overset Zayn.

- Det skreg af racisme, dengang Grammy Awards kun hyldede Taylor Swift, da de nominerede ’I Don’t Wanna Live Forever’, selvom Zayn skrev størstedelen af sangen, skriver en fan på Twitter.  

LÆS OGSÅ: Gigi Hadid og Zayn Malik deler deres første familieportræt

De nominerede til Grammy Awards 2021 blev udnævnt for fire måneder siden, og inkluderer blandt andet Billie Eilish, Taylor Swift og Zayns tidligere bandmedlem Harry Styles.

Grammy Awards 2021 bliver afholdt søndag d. 14. marts, og vi kan glæde os til at se optrædener fra blandt andet BTS, Dua Lipa og Doja Cat. 

MegetMere