Ugens hits: Little Mix udgiver første single som trio
Musik

Ugens hits: Little Mix udgiver første single som trio

Af Josephine Sjelhøj 7. maj 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Little Mix er klar med deres allerførste single, siden Jesy Nelson forlod den populære gruppe i 2020. Lyt til den – og alle vores andre nye yndlingssange – lige her.

Det er første fredag i maj, og vi nærmer os sol og sommer. For at få dig i det perfekte weekendhumør har vi samlet 10 af de nyeste sange, som vi slet ikke kan få nok af.

De nye udgivelser, der bliver soundtracket til din weekend, kommer i denne uge blandt andet fra Little Mix, der har lavet en ny version af en af deres tidligere hits. Der er også gode nyheder fra Joshua Bassett, som endnu engang har udgivet en single, som man ikke kan lade være med at synge med på.  

Lyt til Vi Unges hitliste lige her.

Hjalmer – Weekend Baby

Hvis der er en sang, der kan gøre os i weekendhumør, og få os til at glemme alt om grå regnvejrsdage, så er det Hjalmers nye single, ’Weekend Baby’. Sangen er en reminder om, at sommeren er på vej, og at vi går lysere dage i møde. Selv siger Hjalmer, at sangen skal få os til at føle os fri, så vi glemmer følelsen af, at vores liv måske har stået stille i det sidste års tid.

RoseeLu – Fuck with my Feelings

Du synger måske allerede med på RoseeLus sang ’Playing Alone’, men nu er hun klar med en helt ny single, du skal have på din playliste. Den danske sanger har nemlig lige udgivet singlen, ’Fuck with my Feelings’.

- ’Fuck with my Feelings’ handler om den fuldstændigt sindssyge sindstilstand, som man kommer, i når man bliver forelsket - men også om afhængigheden, som jeg selv kender rigtig godt fra tidligere forhold, fortæller RoseeLu om den nye single.

AYA MAI – Monday

Den danske sanger og sangskriver, AYA MAI, er klar til at vise verden, hvem hun er med sin debutsingle, ’Monday’. Sangen handler om frygten for at miste sit dybeste forhold til gentagelser og ligegyldighed, og AYA MAI synger om, at det eneste hun vil er at elske og blive elsket.

Joshua Bassett – Feel Something

Joshua Bassett er efterhånden en af de kunstnere, der har en fast plads på vores playliste, hver gang han udgiver ny musik. Stjernen, der snart kan opleves i sæson 2 af ’High School Musical: The Musical: The Series’, er nu klar med den nye single ’Feel Something’, der handler om at være ung. Singlen har en tilhørende video, hvor man kan se Joshua og hans venner have det sjovt, og man kan kun ønske at være en del af hans crew.  

LÆS OGSÅ: Se billederne: Se Harry Styles som politimand i ny film

Little Mix ft. Saweetie – Confetti

I 2020 chokerede Jesy Nelson alle, da hun forlod verdens største pigegruppe, Little Mix. Nu er de resterende tre medlemmer af gruppen, Leigh-Anne, Perrie og Jade, klar med en helt ny version af hittet ’Confetti’, hvor de får hjælp fra rapperen Saweetie.

I den 6 minutter lange musikvideo kan man se de talentfulde kvinder forvandle sig til de mandlige udgaver af dem selv, og man kan tydeligt mærke, at de er klar til at tage verden med storm som trio.

Ray BLK – Dark Skinned

- Denne sang er til de underrepræsenterede, overplagierede og ukrediterede. Den er dedikeret til dem, som verden bliver ved med at sige ”nej” til, skriver britiske Ray BLK på Twitter om sin nye single, ’Dark Skinned’.

Den inspirerende sang er en teaser for Ray BLKs kommende debutalbum, som endnu ikke har en udgivelsesdato. Dog kan vi godt forvente, at det bliver fyldt med hits, hvis vi skal bedømme ud fra den nyeste single.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Mercedess – Serious Dancing

Selvom hun kun har udgivet to sange, så er Mercedess spået til at være en af de kunstnere, man skal holde allermest øje med på den danske musikscene. Nu er hun klar med singlen ’Serious Dancing’, som handler om at danse sig tættere på at forstå hinanden, når hverdagskommunikationen bliver for svær. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at denne sang fortjener en plads på alle weekendplaylister.

Drew Sycamore – 45 Fahrenheit Girl (Yo Johnny Remix)

Hvis du, ligesom os, har gået rundt og sunget med på Drew Sycamores hit ’45 Fahrenheit Girl’ lige siden den udkom, så skal dette remix helt sikkert på din fredagsplayliste. Remixet har de største weekend-vibes, og det er umuligt ikke at komme i godt humør, når man lytter til det.

LÆS OGSÅHar du kærestesorger? Her er de bedste råd

Bebe Rexha ft. Travis Barker - Break My Heart Myself

Hvis der er én ting, man kan stole på, så er det, at Bebe Rexha altid er klar til at forkæle os med et hit, og ’Break My Heart Myself’ er bestemt ikke en undtagelse. Den nye single er blot en ud af mange fede tracks på Bebes længeventede album, ’Better Mistakes’, som også udkom i dag. Der er helt sikkert lagt op til en god weekend, hvor man kan synge med på alle de nye sange fra den albansk-amerikanske stjerne.

Aly & AJ – Pretty Places

Hvis du er på TikTok kan du måske huske, da Aly & AJ i 2020 gik viralt med deres hit, ’Potential Breakup Song’ fra 2007. Hittet blev temasangen til en viral trend, som introducerede en hel ny generation for den populære søsterduo. Nu er de tilbage med deres første album i 14 år, og det betyder, at vi har en masse nye sange til vores playliste. En af de sange er singlen ’Pretty Places’, som er fyldt med gode sommer-vibes, der minder os om, at varmen er på vej.

MegetMere