Demi Lovato er hudløs ærlig i ny single – lyt til den, og en masse andre nye sange, lige her
Musik

Ugens hits: Hør Demi Lovatos nye og hudløs ærlige sang og en masse andre nye hits

Af Josephine Sjelhøj 26. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Demi Lovato har netop udgivet sin nyeste single, hvor hun hudløst ærligt fortæller om den hårdeste periode af sit liv. Lyt til den – og alle vores andre nye yndlingssange – lige her.

For at få dig i det perfekte fredagshumør har vi samlet 10 af de nyeste sange, som vi slet ikke kan få nok af.

De nye udgivelser kommer i denne uge blandt andet fra Demi Lovato, som giver sine fans et helt særligt indblik i nogle af sine hårde perioder. Lyt også til Taylor Swift, som har afsløret en af sine gamle uudgivne sange.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lyt til Vi Unges hitliste lige her.

Christopher – My Blood

Christopher er i dag klar med sit femte album ’My Blood’, og titelsangen er en af dem, vi slet ikke kan få nok af. I en pressemeddelelse fortæller Christopher, at singlen er dedikeret til hans bror. Han fortæller, at sangen handler om ”familie, og at blod er tykkere end vand, og at relationer forpligter.”

Taylor Swift ft. Maren Morris – You All Over Me

Som en del af genindspilningerne af sine gamle album, har Taylor Swift også valgt at dele en masse gamle sange, som aldrig er blevet afspillet for fans – indtil nu. Taylors nyeste single hedder ’You All Over Me’, og blev originalt skrevet til albummet ’Fearless’, hvis opdaterede version udkommer i næste måned.

Mina Okabe – Walk Away

Dansk-japanske Mina Okabe er klar med sin tredje single ’Walk Away’, som handler om et tidligere forhold, sangerinden ikke var ”helt sikker på, hun ville fortsætte”. Vi drømmer os langt væk fra kolde Danmark med ’Walk Away’ på repeat, og sangens varme melodi minder os om, at foråret (måske) endelig er på vej.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber afslører detaljerne bag sit nye album

Demi Lovato – Dancing With The Devil

Demi Lovato har i denne uge udgivet de første afsnit af sin nye dokumentar ’Dancing With The Devil’, hvor hun hudløst ærligt fortæller om den hårdeste periode i sit liv. Nu er hun klar med en single af samme navn, som også har den samme rå ærlighed og sårbarhed.

Justin Bieber ft. Jaden – I Can’t Be Myself

Det er kun en uge siden, Justin Bieber udgav sit album ’Justice’, og nu er han allerede klar med en deluxeversion, som indeholder seks helt nye sange. En af dem er ’I Can’t Be Myself’, som Justin har lavet i samarbejde med Jaden, der også var feature på megahittet ’Never Say Never’.

Louis Lønsted – En

Louis Lønsted er klar med sin debutsingle, ’En’, som virkelig viser os, hvad vi kan forvente af den spirende artist. ’En’ handler om jagten på tosomheden i en generation, der på grund af sociale medier kan være mere interesseret i at se godt ud, end at have det godt mentalt.

Alma Agger – Uundgåelig

Sidste års ’X Factor’-vinder har netop udgivet sin første single ’Uundgåelig’. I et interview med Vi Unge fortæller Alma, at sangen har en helt særlig betydning for hende, og at den handler om et begyndende crush på en uventet person. Læs endnu mere om Almas liv efter ’X Factor’ lige her.

Sofia Carson – Fool’s Gold

’Descendants’-stjernen Sofia Carson er i fuld gang med at skabe et navn for sig selv som kunstner, og hendes nye single ’Fool’s Gold’ bliver uden tvivl et stort hit blandt hendes dedikerede fans. Sangen har de helt rigtige fredagsvibes, og den får dig i det perfekte weekendhumør.

SASO – You Don't Look Like Him

Danske Sarah Sophie Malmros er kendt under kunstnernavnet SASO, og på singlen ’You Don’t Look Like Him’ beviser hun, hvorfor hun er en af de kunstnere, man skal holde allermest øje med lige nu på den danske musikscene. Hun beskriver selv sin lyd som ”poppet og urban”, og så skriver hun ærlige fortællinger, man bliver draget af.

Karl Meyer – Take My Time

Måske kan du huske sangen ’You Can’t Get Me’ fra drengegruppen Glød, som hittede for et par år siden? Nu er forsangeren Karl Meyer gået solo, og han er klar med singlen ’Take My Time’, som både er produceret og mixet af den dansk-svenske kunstner selv.

MestLæste