Alma Agger ”Denne deltager holder jeg med i X Factor”
Kendte

Alma Agger: ”Denne deltager holder jeg med i 'X Factor'”

Af Josephine Sjelhøj 25. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sidste års ’X Factor’-vinder Alma Agger er klar med sin første single ’Uundgåelig’. Vi Unge har taget en snak med Alma, om alt fra livet efter ’X Factor’ til hendes største drømme og ambitioner.

Da Alma Agger vandt ’X Factor’ i 2020, var det en drøm, der gik i opfyldelse. Den unge sangerinde gik fra næsten aldrig at have sunget foran andre til at være en artist, alle i Danmark talte om.

Siden hendes store sejr har Alma haft travlt med at synge, skrive musik og lave en masse TikTok-videoer. Nu er hun klar med sin første single ’Uundgåelig’, og i den forbindelse har Vi Unge taget en snak med Alma, om alt fra livet efter ’X Factor’ til hendes største drømme og ambitioner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Klar med ny single

Fredag d. 26. marts udgiver Alma singlen ’Uundgåelig’, som betyder ”rigtig meget” for hende. Især fordi det er hendes første single efter sejren i ’X Factor’ sidste år. Hun håber derfor, at hendes fans er lige så vilde med sangen, som hun selv er.

’Uundgåelig’ har også en helt særlig betydning for Alma, som fortæller, at den handler om et begyndende crush på en uventet person.

LÆS OGSÅ: Romantik i 'X Factor': Disse deltagere er blevet kærester

- Sangen handler om, at man ikke vælger, hvem man forelsker sig i. Nogle gange kan man møde en person, som man ikke havde regnet med ville blive en del af ens liv, men lige pludselig er alle vegne, man kigger. Personen er uundgåelig i ens tanker, og man længes bare efter, at han/hun ved, hvordan du har det, og om han/hun har det på samme måde, fortæller Alma om sangens betydning.

’X Factor’ var en stor hjælp

Når Alma tænker tilbage på tiden i ’X Factor’, har hun kun positive ting at sige. Programmet gav hende nemlig muligheden for at arbejde med det, hun brænder allermest for. I tiden efter sin sejr, har hun også gennemgået en musikalsk udvikling, hun sætter stor pris på.

- ’X Factor’ er et meget intensivt forløb, som har givet mig en stor disciplin i forhold til at øve og optræde, fortæller hun om den måde, hun stadig bruger programmet i sin karriere.

Foto: Karma Film

Den 21-årige sangerinde afslører også, at hun stadig følger med i den populære sangkonkurrence hver fredag, og der er især én bestemt gruppe, hun har lagt mærke til.

- Jeg må sige, at jeg er meget overrasket over Kubrix. De leverer virkelig godt hver gang, fortæller Alma, som samtidig siger, at alle deltagerne i år er ”virkelig gode.”

Store drømme og ambitioner

Alma lægger ikke skjul på, at hun er et ”meget følsomt” menneske, som føler og mærker alting i en meget høj grad. Selvom hun synes, at det både er en fordel og en ulempe for hende personligt, så hjælper det hende også til at blive inspireret af mange forskellige ting, fordi hun nærmest relaterer til alt.

- Situationer, film, serier, digte og ikke mindst andres musik, opremser Alma, når hun forklarer, hvad der giver hende allermest inspiration til sine sange.

LÆS OGSÅ: 'X Factor' 2021: Kom helt tæt på årets deltagere

Dét at kunne relatere til noget er også en af Almas store drømme for sin musik – hun vil nemlig gerne inspirere sine fans og måske få dem til at søge tilflugt i hendes musikalske univers.

- Ligesom jeg bruger andres musik som et tilflugtssted væk fra min hverdag, ville jeg elske, hvis bare én person kunne søge tilflugt i min sang, og i små tre minutter kun eksistere i det moment. Det er i hvert fald den følelse, jeg jagter, når jeg synger og hører musik.

Derudover har Alma også et helt særligt ønske om sin fremtid, som mange kan relatere til.

- Jeg ønsker at være glad, fortæller hun ærligt.

Almas gode råd til Vi Unges læsere

Hvis man, ligesom Alma, har en stor drøm eller passion i livet, har hun et helt særligt råd: Man skal bare komme i gang med det samme.

- Hvis man går meget med noget, man drømmer om, vil jeg sige, at man skal gå efter at udleve den drøm. Det er federe at prøve og så fejle, end det er at fortryde det, man aldrig fik gjort, siger Alma.

MestLæste