romantik_i_x_factor_disse_deltagere_er_blevet_kaerester.jpg
Kendte

Romantik i 'X Factor': Disse deltagere er blevet kærester

Af Mariah Leitisstein, Nicklas Erik Lagerstorf & Josephine Sjelhøj 24. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er masser af kærlighed i luften bag scenerne til dette års 'X Factor'. Nu bekræfter to af deltagerne, at de er blevet kærester.

Der er i den grad masser af kærlighed i luften i 'X Factor'-studierne – et nyt “X Factor”-par er nemlig så småt under opsejling.

Der er teenageamoriner i luften mellem Nikoline Steen Kristensen og Simon Kozma. Det bekræfter turtelduerne over for Se & Hør.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

– Ej, jeg ved ikke, hvad jeg skal sige! lyder det fra en højtfnisende og hvinende Nikoline Steen Kristensen, 17, da hun bliver spurgt ind til den blomstrende romance mellem hende og Simon fra drengeduoen.

LÆS OGSÅ: De vandt ikke 'X Factor', men blev alligevel superstjerner

– Simon og jeg er bare glade for hinanden, og vi har det bare “megagrineren” sammen, siger den unge brugsarbejder fra Sørvad.

Også Simon Kozma, 19, bekræfter over for Se & Hør, at han og Nikoline er mere end bare venner.

I de seneste par uger har gymnasiedrengen fra Thisted talt om en hemmelig romance med en af de andre deltagere – og den er altså nu afsløret.

Læs OGSÅ: 'X Factor' 2021: Kom helt tæt på årets deltagere

Den populære drengeduo Simon og Marcus har tidligere afsløret til BT, at Marcus har en kæreste, mens Simon ikke var klar til at tale om sit blomstrende forhold med Nikoline.

Både Nikoline Steen Kristensen og Simon & Marcus er stadig med i den store sangkonkurrence, som fortsætter på fredag kl. 20:00 på TV2.

Læs mere om

MestLæste