Musik

TV2 om X Factor 2020: Vi har en gave til seerne

Af Anna Løwe 15. august 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu er det (officielt) blev afsløret, at de tre dommere Blachman, Ankerstjerne og Oh Land vender tilbage til X Factors dommerbord i den nye sæson, som bliver skudt i gang på lørdag. Og TV2 har en gave til seerne.

Det har længe været holdt hemmeligt, hvem der skulle sidde ved dommerbordet i den næste omgang X Factor. Men da Oh Land tog til modeuge, kom hun til at tale over sig og afslørede, at hun, Ankerstjerne og Blachman vender tilbage til endnu en sæson.

I dag holdt TV2 deres officielle pressemøde, hvor de afslørede, hvad der faktisk er noget af det populæreste ved programmet: nemlig auditions. Derfor har TV2 besluttet at udvide X Factor med et ekstra audition-program, så nu kan man altså se frem til endnu mere underholdning, inden live-showsene starter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Test: Hvem fra X Factor skal du hænge ud med?

Og de to dommere, Ankerstjerne og Oh Land, glæder sig også til at vende tilbage.

Ankerstjerne var helt ny som dommer sidste år, og i år har han tænkt sig at gøre et par ting anderledes:

”Jeg har jo lært af processen sidste år og ved nu, hvordan det er. Jeg levede på X Factor-planeten sidste år! Man ved, hvad man selv – og deltagerne – skal igennem, så jeg føler mig mere rustet i år. Også til at hjælpe deltagerne, for det er altså helt vildt, hvad de skal gennem på den tid. Så der er nogle ting, jeg vil gøre anderledes”.

Også Oh Land har tænkt sig at ændre lidt:

”Man lærer, at man er nødt til at være lidt mere kynisk. Man har bare ikke så god tid til tingene, som man tror, og når man står dér om fredagen, så skal det bare SPILLE. Det er også noget, jeg har lært af Blachman, som er god til at køre en ret hård linje fra starten. Men jeg glæder mig SÅ meget til at, hvem der kommer ind ad døren! Og jeg har lært, at dem, der måske ikke er de bedste fra starten, godt kan blive til de bedste hen ad vejen. Se bare på ECHO eller Maria og Bea – som I btw kommer til at se meget mere til!”

Og det er Ankerstjerne enig i:

”Jeg håber så meget på uslebne diamanter! Jeg glæder mig helt vildt til at opdage potentialet i dem, der dukker op. Jeg tror ikke, jeg håber mere på én særlig kategori frem for en anden, jeg glæder mig bare til at se mulighederne!”

Læs også: Citybois: Det falder vi for

Vi glæder os også! X Factor 2020 starter på lørdag med precasting på Tegnholmen i København – og du kan stadig nå at tilmelde dig, hvis du mener, du har X Factor! Skal du se med?