Musik

Soels: “Min musik må gerne røre folks følelser”

Af Tanja Hartmann og Ema Seferovic 15. april 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den spirende sangstjerne Soels er klar med sin nye popsingle ’Worst Side’. Vi Unge har taget en snak med den danske kunstner om alt fra de rørende budskaber bag musikken til de helt store drømme for fremtiden.

Den 25-årige Søren Emil Lunøe Schiødt, som går under kunstnernavnet Soels, dukkede for første gang op på vores Spotify i 2020 med sangen ’Free’.

Sidenhen har han også udgivet hittet ’Say It’, som handler om at tale om sine følelser og åbne op om det, man har på hjerte. Bag alt Soels musik er der nemlig et budskab, som skal røre folk.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nu en den spirende kunstner klar med sin tredje single ’Worst Side’. I den forbindelse har Vi Unge taget en snak med Soels om blandt andet budskaberne bag musikken og hans drømme for fremtiden.

LÆS OGSÅ: Alma Agger: ”Denne deltager holder jeg med i 'X Factor'”

Ny single på vej

Fredag den 16. april udgiver Soels singlen ’Worst Side’, hvilket han glæder sig meget til. Der er nemlig et helt særligt budskab bag sangen, som skal minde folk om lyset i de mørke tider.

- Worst Side handler om, at man ikke skal miste håbet på de mørke dage. Den skal minde folk om den kærlighed fra venner og familie, som altid er der, selv når dagene virker tunge og uoverkommelige, fortæller han i et interview med Vi Unge.

Den unge kunstner håber på, at sangen kan give en ”don’t lose hope”-følelse til de fans, der lytter med. Det er en følelse, der især er god at blive mindet om i en tid med en global pandemi.

Lyt her til Soels nyeste single 'Worst Side'.

Musik med eftertanke

Den 25-årige sanger har et håb om, at hans musik kan inspirere og røre hans fans følelsesmæssigt.

- Jeg håber, at min musik kan ramme begge ender af følelsesspektret og være noget, som folk kan mødes og glædes om, men også noget, som de kan have en stund for sig selv med. Det er nemlig vigtigt at turde at mærke efter de følelser, der kommer undervejs.

Foto: @soels_music

Soels bliver inspireret til sin musik gennem sit eget liv og de samtaler, som han har med sine venner og familie. Det er nemlig noget, der får hans tanker i gang, og dem udfolder han gerne i sine sange.

- Jeg vil beskrive min musik som et udtryk for det state-of-mind jeg er i, når jeg skriver sangene. Nogle gange kommer hele sangen til mig med det samme, andre gange kan det tage lang tid at finde ud af, hvordan jeg skal sætte ord og musik på det hele, fortæller han.

Drømmer om den store scene

Den spirende sanger lægger ikke skjul på, at han har store planer for fremtiden. Han går nemlig og drømmer om, at han en dag kan optræde på de helt store scener rundt om i verdenen.

- Jeg vil rigtig gerne op og stå på den Orange Scene til Roskilde Festival i 2025. Og så har jeg en stor drøm om at komme ud på de store scener i verden og møde mennesker globalt med min musik.

Inden Soels træder ud på de store scener, vil han gerne udgive mere af sin egen musik, som han kan spille live. Derfor håber han på, at fans forsat vil lytte med, og at de kan relatere til hans musik på den ene eller den anden måde.

Facts om Soels:

Fulde navn: Søren Emil Lunøe Schiødt

Alder: 25 år

Stjernetegn: Løve

Yndlingsmusiker: Daniel Caesar

Yndlingssang: King City - Majid Jordan

LÆS OGSÅ: Denne One Direction-stjerne er klar til at springe ud som skuespiller

Læs mere om

MestLæste