Denne One Direction-stjerne er klar til at kaste sig ud som skuespiller
Kendte

Denne One Direction-stjerne er klar til at springe ud som skuespiller

Af Josephine Sjelhøj 12. april 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er ikke nogen hemmelighed, at Harry Styles er i fuld gang med at afprøve sine evner som skuespiller. Nu planlægger en anden One Direction-stjerne at gå i hans fodspor, men noget tyder på, at det ikke går helt efter planen.

Selvom One Direction blev kendt for deres catchy bangers og dejlige stemmer, så prøver flere af boyband-stjernerne nu også kræfter med deres skuespillerevner.

Først var det Harry Styles, der fik debut i ’Dunkirk’, og som senest har indspillet filmen ’Don't Worry Darling,’ og nu er turen så kommet til en af hans tidligere kollegaer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Liam Payne er nemlig klar til at springe ud som skuespiller, og ifølge ham selv har han brugt det seneste år på at gå til auditions på adskillige film.

Desværre er det at være skuespiller ikke lige nemt, hvis man spørger Liam. Han har nemlig ikke haft held med at lande en Hollywood-rolle endnu.

LÆS OGSÅ: Liam Payne: "Louis Tomlinson har hjulpet mig igennem lockdown"

- Der var en, der fortalte mig, at skuespil handler om at finde ud af, om du er den rette til rollen, og om rollen er den rette for dig. Jeg tror, man skal have meget talent, held og dømmekraft for at få et job, siger Liam til Glamour.

Sangeren fortæller også, at det virker som om, han altid er i blandt de sidste tre personer, som er i betragtning til en rolle, men at der altid er en, som er heldigere end ham.

- Det er selvfølgelig frustrerende, men det er bare sådan det er, fortæller Liam, der også afslører, at han engang var så tæt på at få en filmrolle, at han havde et personligt møde med instruktøren Steven Spielberg. Mon det var til den nye version af ’West Side Story’, som Liam var rygtet til at spille med i?

LÆS OGSÅ: Tidligere ’X Factor’-stjerner anklager Simon Cowell: ”One Direction blev udnyttet”

Hvis man er bange for, at Liam har lagt sin musikkarriere på hylden, kan man godt ånde lettet op. Stjernen har nemlig afsløret, at han er tilbage i studiet, hvor han arbejder på sin nye musik.

Han fortæller, at det er en helt andet følelse af at lave musik lige nu, fordi en stor del af processen foregår over Zoom.

- Det fungerer ikke rigtigt for mig. Den kreative proces er meget svær, fortæller Liam, selvom han understreger, hvor meget han glæder sig til at udgive ny musik.

MestLæste