liam_payne_louis_tomlinson_har_hjulpet_mig_igennem_lockdown
Kendte

Liam Payne: "Louis Tomlinson har hjulpet mig igennem lockdown"

Af Josephine Sjelhøj 12. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Liam Payne og Louis Tomlinson er stadig bedste venner, og de to stjerner har været der for hinanden gennem corona-lockdown. Læs her hvordan.

Det er vigtigt at passe på sit mentale helbred under corona-lockdown. Det kan Liam Payne skrive under på.

I en Instagram live fortæller den tidligere One Direction-stjerne, at han under den britiske lockdown har ”kæmpet en smule” med det hele. Heldigvis har hans gode ven, og tidligere One Direction-medlem, Louis Tomlinson været der for ham.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Liam fortæller: ”Louis har helt sikkert været der for mig de sidste par uger, så jeg er nødt til at takke ham.” Sødt!

Liam afslørede også, at Louis har det godt, og at de tidligere One Direction-stjerner tit taler i telefon sammen for at holde sig opdateret på hinandens liv. Louis er også den person fra One Direction, som Liam taler mest med i dag.

LÆS OGSÅ: Corona: Sådan passer du på dit mentale helbred

Både Liam og Louis har tidligere fortalt, at de stadig er supertætte, selvom One Direction ikke laver musik sammen længere. De to sangere støtter sig nemlig til hinanden, når de får det svært, og sådan har det været siden de deltog i ”X Factor” for mere end 10 år siden.

Liam har tidligere sagt: ”Vi har støttet hinanden gennem hele processen. Da vi var i bandet, var han den ældste, og jeg havde været i branchen i lidt længere tid.”

"Vi ringer altid til hinanden nu, når der er noget, der vælter i livet. Det er så rart at have nogen at støtte sig til på den måde.”

LÆS OGSÅ: Liam Payne skal giftes med 1D-fan

Vi er så glade for, at Liam og Louis kan hjælpe hinanden, når de får det svært.

Hør Liam tale om Louis i sin Instagram live her.

MestLæste