Ny musik: Drew Sycamore udgiver nyt album
Musik

Ny musik: Drew Sycamore udgiver nyt album

Af Cecilie Stubkjær Ottosen 28. maj 2021
Den seje sangerinde, Drew Sycamore, har for alvor indtaget den danske musikscene det seneste år, og nu er hun endelig klar med et nyt album!

Sangerinden, Drew Sycamore, er kendt for sit seje rock ’n’ roll-look og sine fængende sange. Senest har hele Danmark sunget med på hendes No. 1 radiohits ’Take It Back’, ’I Wanna be Dancing’ og ’45 Fahrenheit Girl’.

Med nomineringer som ’Bedste Nye Navn’ og ’Bedste Nye Live Navn’ til Danish Music Awards 2020, samt en nominering som ’Årets Nye Navn’ til Zulu Awards 2021, har Drew uden tvivl indtaget den danske musikscene med stil.

LÆS OGSÅ: Ugens hits: One Direction-stjerne vender tilbage med ny single

Drews seneste album fra 2019, ’Brutal’, blev rost til skyerne, og nu er hun igen klar med endnu et hitalbum!

Den 28. maj udsender Drew nemlig sit nye album, ’Sycamore’, som indeholder 10 sange, der alle blev skabt med en vision om at bøje grænserne for pop-nostalgien. Albummet indeholder de allerede tidligere nævnte hits, som du alle kan genhøre herunder.

LÆS OGSÅ: BRIT Awards 2021: Her er alle vinderne og de bedste øjeblikke

Drew Sycamore har været nødt til at udskyde sine tidligere koncerter, og hun glæder sig derfor ekstra meget til at komme ud at spille det nye album for sine fans. Du kan se alle datoer for Drews efterårsturné lige HER.

LÆS OGSÅ: Ugens Hits: Little Mix udgiver første single som trio

MegetMere