Louis Tomlinson afslører, at One Direction bare er på pause
Nyt om 1D

Louis Tomlinson afslører: "One Direction er bare på pause"

Af Vera Olivia Lissner Rømer 1. oktober 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @louist91
Kalder alle Directioners – der er stadig håb forude! Louis Tomlinson har nemlig afsløret i et interview, at One Direction bare er på pause. Thank God, siger vi bare!

Gør jer klar til at SKRIGE! Louis Tomlinson har nemlig afsløret i et interview, at vi muligvis får mere at se til det britisk-irske boyband One Direction, der knuste tusindvis af teenage-hjerter verden over (inklusiv vores)!

One Direction skrev kontrakt med Simon Cowells pladeselskab Syco Records, efter de endte på en tredjeplads i den britiske udgave af X Factor i 2010, og siden da har de mildest talt taget verden med storm.

Boybandet annoncerede dog tilbage i januar 2016, at de ville holde pause på ubestemt tid.

Siden da har de fleste Directioners haft svært ved at holde modet oppe, og vores hjerter har blødt, MEN nu er der altså håb forude, venner!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Et interview med Louis Tomlinson er nemlig gået viralt på TikTok, og hvis du er 1D-fan ligesom os, så er det altså svært ikke at glæde sig over Louis’ udtalelser – de peger nemlig kun i én retning!

I videoen bliver den 29-årige sanger spurgt, om han nogensinde bliver træt af at snakke om One Direction, hvortil han svarer:

- Aldrig nogensinde, ærlig talt. Og det er ikke engang løgn! Det irriterer mig, når jeg ser folk fra andre bands, der snakker lort omkring fortiden.

- Jeg voksede op i en lille by i Donny i Doncaster, hvor jeg er fra, og det her band har sørget for, at jeg sidder i Los Angeles i dag, så ja – de er de bedste.

Derefter uddyber Louis, at nu hvor han ikke står midt i det hele, så kan han godt tillade sig at være mere arrogant om deres succes, hvorefter han siger: ”Nu hvor vi er på pause, kan jeg sige, at vi var ret gode, var vi ikke?”

Til sidst i videoen svarer intervieweren, at han ved, mange fans vil elske, at Louis bare beskriver det som en pause. ”Det er en pause, så vidt jeg ved,” svarer Louis så igen. Yay!

Måske det snart er på tide at finde vores papfigurer, merch og plakater frem fra gemmerne, for noget tyder på, at vi kan forvente en 1D-reunion.

Det krydser vi i hvert fald virkelig fingre for.

MestLæste