Her er dit girl power-anthem baseret på dit stjernetegn
Musik

Her er din girl power-sang baseret på dit stjernetegn

Af Josephine Sjelhøj 31. marts 2021
Har du brug for at finde din nye girl power-anthem? Læs med her, hvor vi har fundet den bedste girl power-sang til dig baseret på dit stjernetegn.

Hele marts har vi fejret Women’s History Month, hvor vi blandt andet har hyldet nogle af de seje kvinder, vi ser allermest op til.

Nu er måneden ved at være forbi, og det ville ikke være en ægte kvindehistoriemåned uden en playliste med nogle af de bedste girl power-sange nogensinde.

Vi har skabt den ultimative girl power-playliste, som på bedste vis hylder kvindelighed, og vi har fundet den girl power-sang, der passer bedst til dig baseret på dit stjernetegn.

Hver sang passer helt perfekt til det enkelte stjernetegn, og de vil uden tvivl booste din selvtillid og give dig al den selvkærlighed, du fortjener.

Vædderen – God is a Woman

Ligesom Ariana Grandes megahit er Vædderen den type person, som er stolt af at være den, de er, og som aldrig er bange for at vise det. ’God is a Woman’ handler om at være ligeglad med, hvad andre tænker om en, samtidig med den minder kvinder om, hvor stærke vi egentlig er. 

Tyren – 22

Tyren er den type person, som elsker at være sammen med sine bedste veninder og findes der en bedre sang til en pigeaften, end Taylor Swifts hit ’22’? Sangen hylder venskaber mellem piger, og minder os om at nyde alle de gode stunder, vi har med vores tætteste veninder.

Tvillingen – I’m Every Woman

Med Tvillingen i stjernetegn er du en fascinerende person at være sammen med, fordi du har mange personlighedstræk, man bliver draget af. Derfor er Chaka Khans store hit ’I’m Every Woman’ den helt perfekte girl power-sang til dig. Den ikoniske sang hylder kvinders selvtillid, styrke og forskellighed, og minder os om, at alle er perfekte præcis, som de er.

LÆS OGSÅ: Empowerment: 25 inspirerende feministiske citater fra vores yndlingskendisser

Krebsen – Stronger

Hvis du har Krebsen i stjernetegn, er du helt sikkert en person, der har været meget igennem, som har fyldt dig med styrke. ’Stronger’ af Britney Spears er uden tvivl den girl power-sang, du kan relatere mest til, og som altid kan få dig til at føle dig stærk og magtfuld. 

Løven – Roar

Løven er kendt for at være ambitiøs og for at være den bedste til alt, den sætter sig for. Derfor er det ikke den store overraskelse, at ’Roar’ af Katy Perry er den perfekte anthem til alle, som har Løven i stjernetegn. Sangen hylder alle stærke kvinder, og minder os om, at vi ikke skal være bange for at bruge vores stemme.  

Jomfruen – Beautiful

Med Jomfruen i stjernetegn er du måske din egen værste kritiker, og derfor har du brug for en sang, som minder dig om, hvor god du i virkeligheden er. Christina Aguileras ’Beautiful’ vil få dig til at tro på dig selv, og give dig den styrke, du har brug for, for at være den superstjerne du er.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vægten – Feeling Myself

Personer, som har Vægten i stjernetegn, er kendte for at gøre så meget for andre, at de sommetider glemmer sig selv. Nicki Minaj og Beyoncé er klar til at ændre dette med ’Feeling Myself’, som helt sikkert vil minde dig om, at du også selv fortjener lidt kærlighed. Sangen vil give dig et selvtillidsboost, som ingen kan tage fra dig.

Skorpionen – WAP

Skorpionen er en person, som er selvstændig og selvsikker, og ’WAP’ af Cardi B og Megan Thee Stallion er uden tvivl den perfekte sang til dette stjernetegn. Med ’WAP’ forsøger Cardi og Megan at empower kvinder, så de føler sig selvsikre i deres krop.

Skytten – Girl on Fire

Hvis du har Skytten i stjernetegn, er du helt sikkert vant til at gøre præcis hvad du vil, når du vil – og det skal du blive ved med! Alicia Keys’ ’Girl on Fire’ vil inspirere dig til at være endnu mere frygtløs, så du er klar til at tage imod nye udfordringer.

LÆS OGSÅ: 24 inspirerende kvinder, vi ser op til

Stenbukken - Independent Women, Pt. 1

Stenbukken er muligvis det stjernetegn, som er allerbedst til at klare sig selv, og derfor passer denne ikoniske sang af Destiny’s Child perfekt til stjernetegnet. Sangen vil styrke din selvtillid endnu mere end den allerede er, og give dig mere blod på tanden, så du kan opnå dine drømme.

Vandmanden – Rebel Girl

Hvis der er én ting, Vandmanden er kendt for, så er det dens unikke personlighed. Bikini Kills girl power-anthem ’Rebel Girl’ vil uden tvivl inspirere dig til at gøre oprør mod det, samfundet anser som det ”normale,” samtidig med den minder dig om at være dig selv.

Fisken – I Love Me

Personer med Fisken i stjernetegn er følsomme og medfølende, men det betyder ikke, at de ikke kan sige fra, når andre sårer dem. Demi Lovatos ’I Love Me’ vil inspirere dig til at elske og værdsætte dig selv – også på de dage, hvor det måske er svært.

MegetMere