Musik

Helt særligt 1D-medlem spottet til Harry Styles-koncert

Af Josephine Sjelhøj 20. juni 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Lensi Photography/Splash/Ritzau Scanpix
Harry Styles’ "Love on Tour" er endelig kommet til Europa, og under den seneste koncert blev et helt særligt One Direction-medlem spottet blandt publikum.

Det kan godt være, at One Direction holder en ekstralang pause, men selv om de ikke længere laver musik sammen, så støtter de tidligere medlemmer stadig hinanden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det beviste Niall Horan, da han i weekenden blev spottet blandt publikum til Harrys koncert i London. Koncerten er en del af hans seneste turne, "Love on Tour", der kommer forbi København d. 3. juli.

Opmærksomme fans spottede Niall, da han hilste på Harry storesøster, Gemma Styles, og flere filmede ham også, da verdensstjernen optrådte med det ikoniske 1D-hit "What Makes You Beautiful".

Se nogle af videoerne her:

Åben for reunion

Både Harry Styles og Niall Horan har inden for den seneste måned givet udtryk for, at en One Direction-reunion måske ikke er helt urealistisk.

– Hvis der kommer et tidspunkt, hvor vi kunne gøre det på den rigtige måde, så tror jeg, det ville være fantastisk, afslører Harry om en mulig reunion.

Samtidig har opmærksomme fans også spottet, at Niall Horan er begyndt at følge en Twitter-profil, der er dedikeret til at finde ud af, hvornår One Direction vender tilbage.

MestLæste