Kendte

Gigi Hadid hylder Zayn Malik og deler sjældent billede af datteren Khai

Af Klara Hauberg Hansen 20. juni 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Justin Lane/EPA/Ritzau Scanpix
Den 27-årige model giver et ganske sjældent indblik i livet som mor til datteren, Khai, som hun har sammen med sangeren Zayn Malik.

Efter en ganske turbulent start på forholdet mellem supermodellen Gigi Hadid og den tidligere One Direction-sanger Zayn Malik, så lod alt til at være fredfyldt, da de i 2020 kunne afsløre, de ventede deres første barn.

I forbindelse med modellens 25-års fødselsdag delte parret de glædelige nyheder, og i september samme år blev de forældre til datteren Khai.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men kun et år senere smuldrede lykken mellem parret, der pludseligt gik fra hinanden, efter Hadids mor, Yolanda, offentligt kom med anklager om, hvordan Malik skulle have været voldelig over for hende.

Men trods bruddet mellem parret, så gør de stadig en stor dyd af at være fælles om datteren, og derfor ønskede Hadid også sin datters far god fars dag i weekenden med et ganske sjældent billede.

Billedet delte modellen søndag på sin story, hvor hun først ønskede sin egen far tillykke med fars dag, hvorefter hun ganske kort kunne skrive “ditto” til Zayn Malik.

Se billedet her:

Foto: Instagram

Derfor gik det galt

Bruddet mellem sangeren og Hadid kom som en overraskelse for de fleste, og chokket var større, da det kom frem, at Malik angiveligt skulle have været voldelig.

Siden stod det klart, at det hele blev udløst af et særligt foto, som Yolanda havde delt, hvor man kunne se Khais ansigt reflekteret i et spejl.

Parret har nemlig under hele hendes levetid været yderst forsigtige med, hvad de har delt af datteren.

– I januar delte Yolanda ved en fejl et billede af Khai, hvor du kunne se hendes ansigt, og Zayn blev rasende – han er så beskyttende overfor sin datters privatliv, så han var rasende. Yolanda slettede straks billedet, men stemningen var dårlig, kunne en insider forklare om opgøret.

Zayn selv kunne desuden efterfølgende komme med sin forklaring af, hvad der var sket, og han benægtede at skulle have været voldelig over for hende.

– Jeg benægter på det kraftigste nogensinde at have slået Yolanda Hadid, og for min datters skyld, ønsker jeg ikke at give yderligere kommentarer, og jeg håber, at Yolanda vil genoverveje sine falske anklager og i stedet forsøge at løse vores udfordringer i familien, lød det blandt andet fra ham.

Denne artikel blev bragt første gang på sh.dk.

Læs mere om

MestLæste