Gigi Hadid og Zayn Malik
Kendte

Rygte: Her er grunden til Zayn og Gigis breakup

Af Julie Sofie Hauritz 29. oktober 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
Det er ikke første gang, at Gigi Hadid og Zayn Malik er gået fra hinanden - og det er faktisk heller ikke anden eller tredje gang. Men nu ser det ud til, at det for alvor er slut mellem det ellers søde par. Det lyder meldingen kort tid efter, at Zayn er blevet anklaget for at have slået Gigis mor, Yolanda, under et skænderi. Her er alt, hvad vi ved om Zigis nu fjerde break-up.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ligesom med rigtig mange af vores venner og deres kærester er det med vores yndlingsberømtheder aldrig helt til at finde ud af, om de (stadig) er sammen eller ej.

Den ene dag kan et af parrene være flyvende. Den næste kan det være slut mellem dem. Og lige som vi begynder at give op på dem… Ja, så er de måske sammen igen.

Sådan har det stået på i årevis imellem supermodellen Gigi Hadid og og det tidligere One Direction-medlem Zayn Malik. Parret har i hvert fald haft sørget for, at vi op til flere gange har været hele vores følelsesregister rundt, som de har haft slået op og senere fundet deres vej tilbage til hinanden igen.

Nu ser det dog (desværre) ud til, at det for alvor er slut mellem dem. Det er blevet meldt ud kun kort tid efter, at Zayn er blevet anklaget for at have slået Gigis mor, Yolanda Hadid, under et skænderi.

Ifølge People skulle Zayn og Yolanda have haft et vildt skænderi her i løbet af ugen, som i sidste ende skulle have fået Zayn til at lange ud efter hende. Dét har Yolanda selv haft meldt ud.

Zayn har dog haft benægtet anklagen – og natten til fredag valgte han selv at sætte ord på hændelsen mellem ham og Yolanda på Twitter.

- I et forsøg på at beskytte min datter har jeg indvilliget i ikke at komme med nogen former for anklager vedrørende en diskussion, jeg havde med et familiemedlem på min partners side, der kom hjem til os, imens min partner ikke var hjemme for flere uger siden, skrev han blandt andet i sit opslag.

Det er ikke til at vide, hvad der rent faktisk er sket imellem Zayn og Yolanda. Dog lader det ikke til, at det er selve hændelsen mellem dem, som har fået Zigi til at gå fra hinanden (igen, igen).

En kilde har efter Yolandas anklage fortalt Entertainment Tonight, at Gigi og Zayn allerede var gået fra hinanden et godt stykke tid før skænderiet.

- Gigi og Zayn slog op før hændelsen med Yolanda, oplyser kilden. De har begge været fælles om forældrerollen det sidste stykke tid, men de er ikke længere sammen. De har forsøgt at få tingene til at fungere for deres datter.

Gigi og Zayn har datteren Khai sammen, som kom til verden tilbage i september 2020. En repræsentant for Gigi har været kommet med en kort kommentar på vegne af modellen efter Yolandas anklage og Zayns udtalelse på Twitter. Repræsentanten sagde: ”Gigi er udelukkende fokuseret på det bedste for Khai. Hun beder om privatliv i denne tid”.

Hverken Zayn eller Gigi har selv bekræftet deres brud. Så måske der stadig er håb for det ellers søde par (det har der trods alt været de sidste tre gange). Uanset hvad håber vi, at alle er okay i denne svære tid.

MestLæste