sommerfest
Musik

De allerbedste sange til din sommer

Af Marie Søndergaard 11. maj 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad skal du sætte på, når du er til sommerfest? Vi har svaret, for vi har nemlig lavet den perfekte playliste!

Lyse sommeraftener med bare ben og de bedste mennesker! Lyder det ikke bare helt fantastisk? Det eneste, du mangler til den perfekte sommerfest, er bare en playliste, der kan få jer til at danse i sandet på stranden eller i græsset i haven.

Læs også: Hold den perfekte sommerfest

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi har lavet en playliste til den perfekte sommerfest. Der er både nye og ældre sange på, og vi lover, at du ikke kan sidde stille. I stedet kommer du helt sikkert til at tage din BFF i hånden og hive hende med op til en dans! Og hvem ved … måske kysser du også en sød fyr under stjernehimlen, mens dit yndlingsnummer for sommeren spiller i baggrunden?

Læs også: Få den bedste sommer med dine veninder

Tjek vores playliste til den perfekte sommerfest ud herunder, eller tryk ”play” på en af de mange andre playlister, vi har på vores Spotify-profil.

I galleriet kan du finde opskrifter på fire friske sommerdrikke, du kan lave til din fest!

4friskesommerdrikke

5 citroner1 dl vand1 dl sukkerVand til opblanding (cirka 1,5 liter)Hæld 1 dl vand og sukker i en gryde, og kog det til sukkeret er opløst. Pres citronerne, og bland det hele sammen. Skær et par citronskiver, og hæld det hele i en kande med cirka 1,5 liter vand til opblanding, alt efter hvor ’stærk’ den skal være. Stil det på køl, og server med isterninger.
Shutterstock
2 modne bananer4 dl juice (æble, appelsin eller ananas)4 dl blåbær4 dl yoghurt naturel2 spiseskeer sukkerBland det hele sammen i en blender. Hvis den skal være kold fra start, kan du komme et par isterninger med i blandingen, inden du blender den. Ellers kan du køle den ned i en halv times tid, inden du drikker den.
Shutterstock
6 passionsfrugter1 liter juice med mango og/eller ananas1 liter æblejuiceKnust isSkrab kødet ud af passionsfrugterne, og blend det sammen med juicen. Lad det stå på køl et par timer, og server med knust is, og pynt med et par mynteblade. Mums!
Shutterstock
1 citron4 dl æblejuice½ vandmelonPres citronen. Hak vandmelonen i små stykker, og blend det hele sammen. Stil det på køl i en times tid, før du drikker det. Mums!
Shutterstock

MestLæste