Snart er det officielt sommer, og lige rundt om hjørnet venter en laaang sommerferie, hvor du har masser af tid til at være sammen med de sødeste piger i dit liv. Juhu! 

Tre ting, der er rigtig vigtige, når en sommer skal være god, er selvfølgelig sol, strand og masser af sjov, men hvad skal I ellers lave for at få den bedste sommer EVER? 

Test dig selv: Får du den bedste sommer?

Få den bedste sommer med dine veninder

  1. Spise is eller fro-yo alle de steder i byen, hvor man kan købe det. Det er jo den eneste måde, I kan finde ud af, hvor man kan få den allerbedste is og flest forskellige toppings!
  2. Tage på stranden mindst 10 gange. For der findes jo bare ikke noget dejligere end en tur i vandet og solslikkeri med de sødeste piger.
  3. Holde spontan sleep-over hos hinanden. Det er sindssygt hyggeligt, når en venindedag udvikler sig til en spontan sleepover, fordi I bare har det så sjovt, at I ikke har lyst til at tage hjem.
  4. Spise frokost udenfor i solen på jeres yndlingscafé. Og sidde der i flere timer for at nyde det gode vejr og kigge på de flotte drenge, der går forbi på gaden ... 
  5. Bruge en hel dag på shopping, shopping og mere shopping. Sommergarderoben skal jo opdateres, ikke?
  6. Holde en picnic i haven, hvor I spiser lækre snacks og spiller sjove havespil. Det er vildt hyggeligt, og hvis I har lyst, kan I jo også grille skumfiduser over et bål (eller en grill) - mums!
  7. Snakke en hel nat - for I skal ikke være friske til skole i morgen! Og der er sikkert masser af ting, I kan sladre om - for eksempel alle de søde fyre fra skolen!
  8. Være de bedste kærlighedshjælpere for hinanden, når I flirter med søde fyre. Så kan I fortælle alle mulige søde ting om hinanden, så drengene helt sikkert falder for jer.

Kan du finde på flere ting, som man bare SKAL gøre med sine veninder for at få den bedste sommer?

Guide: Er du single? Sådan får du den bedste sommer 

I galleriet er der mange flere forslag til, hvad der kan gøre din sommer endnu sjovere!

10 ting, der gør din sommer endnu sjovere