Zendaya Coleman
Kendte

Zendaya om Tom: ”Jeg var bange for, der ville ske ham noget”

Af Vera Olivia Lissner Rømer 9. december 2021
Foto: Mega
Zendaya Coleman og Tom Holland spiller begge med i den nye Spider-Man film, ’Spider-Man: No Way Home’, og nu har Zendaya afsløret, at hun var rædselsslagen for, at der ville ske Tom noget under optagelserne.

Der har længe været romantik i luften mellem Zendaya og Tom, men det talentfulde celeb-par er ikke meget for at afsløre detaljer om deres kærlighedsliv.

Parret er tidligere blevet set sammen til et bryllup i august, og derudover har Zendaya også afsløret, hvad hun elsker ved Tom, og Tom har fortalt, at hans fremtidsdrømme inkluderer Zendaya! How cute is that?

Hvis du shipper Tomdaya lige så meget som os, så er det formentligt også sød musik i dine ører, at Zendaya har fortalt i et interview, at hun har været bekymret for Tom under Spider-Man-optagelserne.

Frygtede at Tom blev kvalt

Og hvad er det så helt præcist, Zendaya har frygtet, der kunne ske Tom på settet? Jo ser I – Zendaya har faktisk været rædselsslagen for, at Tom ville blive kvalt i sit eget bræk:

- Det er et stykke [kostumet]. Så der er en hjelm og alle de her ting, der går ind under den, og jeg har altid frygtet, at hvis han arbejder for hårdt, eller hvis der sker noget, så han pludselig har brug for at kaste op – hvordan skal han så få det ud? Det er en oprigtig bekymring, siger Zendaya.

Zendaya forklarer også i interviewet, at hun ofte kan blive en smule skræmt ved tanken om, at Tom kan blive kvalt inde i dragten, og at det virkelig er noget, der stresser hende.

Åh, stakkels Zendaya! Det er altså ikke sjovt at frygte, at der sker noget med en, som man har kær.

Tom og Zendaya på den røde løber

Det søde par er desuden blevet spottet sammen til Ballon d'Or i Paris, hvor Zendaya bar en lang, sort kjole med et guld-skelet på ryggen.

Mange fans har gættet på, at kjolen var en reference til Dr. Octopus, som er en af de mest berømte skurke i Spider-Man-universet.

Zendaya både likede og repostede et fanbillede med kommentaren: ”Vi elsker en reference,” så mon ikke Queen Z havde gennemtænkt sit outfit?

Vi kan heldigvis glæde os til at se endnu mere til det søde par, for Tomdaya har nemlig en Spider-Man-pressetur i vente!

’Spider-Man: No Way Home’ har premiere i de danske biografer den 16. december, og forsalget er allerede i fuld gang! Skal du ind og se filmen i biografen?

Du kan se traileren lige her:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MegetMere