Zac Efron overrasker OL-stjerne
Kendte

Zac Efron kysser med OL-stjerne

Af Louise Haack 17. august 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det her er jo virkelig sødt gjort af Zac Efron!

Drømme har det med at gå i opfyldelse til OL, men for den populære gymnast Simone Biles var det ikke kun drømmen om medaljer, der gik i opfyldelse i Rio.

Simone Biles har i lang tid været stor fan af Zac Efron, og skuespilleren har altså også fået øjnene op for Simone Biles under OL. Her har hun nemlig imponeret gang på gang og vundet hele fire guldmedaljer og en enkelt bronzemedalje.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Zac Efron redder fan efter uheld

Det hele startede i juli, hvor Simone Biles var med i The Ellen DeGeneres Show. Ellen DeGeneres gav hende en gymnastikdragt med billeder af Zac Efron på, fordi hun vidste, at Simone Biles var stor fan af Zac Efron.

Det så skuespilleren, så han ønskede Simone Biles held og lykke til OL på Twitter:

Og da Simone Biles gik videre til en finale i OL, skrev Zac Efron tillykke til hende, og Simone Biles var hurtig til at svare, at hun håbede, at Zac også ville se finalen.

Læs også: Zac Efron har fået hår som Bieber

Og så fik hun det sødeste svar fra Zac Efron – nurh!

Men det allerbedste skete altså i går, for der overraskede Zac Efron Simone Biles i Rio, hvor hun har været til OL den sidste uge. Og se lige, hvor sødt det ser ud her:

Vi kan ikke undgå at være bare liiidt misundelige på Simone Biles, men hun har altså også virkelig fortjent den søde overraskelse efter OL!

Simone Biles er ikke den eneste stjerne, der crusher på Zac Efron:

mangestjernercrusherZacEfron

- Lad mig være ærlig: Jeg crusher på Zac Efron! Hvis jeg bare kunne blive lidt ældre og være sammen med Zac, ville det være som at få alle mål i livet opfyldt.
All Over
- Jeg er besat af Zac Efron, og jeg har elsket ham siden ”High School Musical”. Jeg har mødt så mange mennesker, men desværre ikke ham endnu, selv om det var tæt på en gang. Han er helt klart nummer et på min liste.
- Zac har bogstavelig talt den bedste krop, jeg nogensinde har set. På settet stod jeg bare og kiggede på hans muskler, og jeg rørte dem også et par gange for at tjekke, om det var en illusion eller sådan noget.
- Om jeg har et crush på ham? Det ved jeg ikke… Han er et godt bud, haha.
- Min mor og jeg sidder seriøst og kigger på billeder af Zac Efron på Google. Piger, jeg forstår jer! Han er smuk, skrev Miley på Twitter i 2009.
- Jeg er besat af ham. Hvad du ikke ved er, at vi minder vildt meget om hinanden. Vi er nærmest den samme person.
- Jeg tænker stadig på Zac Efron som min kommende mand. Jeg elsker hans stil. Og jeg kan faktisk rigtig godt lide hans hår.
- Jeg elsker Zac Efron. Altså, jeg har set hver eneste ”High School Musical”-film en million gange, og alle andre film han har lavet. Jeg elsker ham!
- Zac Efron. Selvfølgelig. Jeg har crushet på ham siden ”High School Musical”.
- Første gang jeg så ham på skærmen, blev jeg så begejstret, at jeg næsten tabte mine popcorn i biografen.

Læs mere om