Kendte

YouTubers store afsløring

Af Marie Søndergaard 9. december 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Med både smil og tårer har YouTuberen Connor Franta lavet en helt fantastisk og rørende video, hvor han afslører en kæmpe ting!

Connor Franta er vant til at dele alt med sine følgere på sin YouTube-kanal, så derfor lavede han selvfølgelig også en video, da han havde noget virkelig stort at fortælle. I en ny video afslører han nemlig, at han i 2014 endelig har accepteret, at han er homoseksuel.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan bliver du en stjerne på YouTube

Faktisk har han vidst det ret længe, men han har prøvet at skubbe tankerne og følelserne væk og date piger, selv om han intet følte for dem. Han var nemlig vildt bange for at skulle acceptere over for sig selv, at han er til fyre.

- Men som alle, der har været igennem det her, ved, så kan man ikke blive ved med at skubbe tankerne væk, siger Connor Franta i den rørende video, hvor han også kæmper med tårer, der presser sig på.

Læs også: YouTubers bog sælger hurtigere end Harry Potter

Der er rigtig mange, der allerede har været ude at sige, at de er vildt stolte af Connor, og #WeLoveYouConnor trendede lynhurtigt på Twitter, efter videoen var lagt op.

Se Connors rørende afsløring her:

Hvad vil I gerne sige til Connor?

Hjælp!Hvordanspringerjegudsomhomoseksuel

Som det første skal du acceptere dig selv. Nogen er til drenge og andre er til piger og uanset, hvad du er til, så er det helt normalt. Det kan være svært at fortælle om sin seksualitet, hvis man ikke selv har accepteret, at det er en naturlig del af en selv.
Det kan være en god idé at starte med at fortælle en superfortrolig veninde, at du er til dit eget køn. På den måde kan du ’øve’ dig lidt, inden du skal fortælle flere om det. Det kan også være, at du har et vildt godt forhold til en af dine bedsteforældre - så længe det er en, som du ikke føler, der vil dømme dig.
Når du vælger at fortælle dine nærmeste om din seksualitet, skal du selvfølgelig stå ved det, du siger. Det nytter ikke noget, at du lader dig påvirke af en negativ kommentar og pludselig trækker i land. Vær afklaret med, om du er homoseksuel eller måske biseksuel, inden du fortæller alle om det.
Måske ville det være rart for dig at snakke med nogen, som har været i samme situation. Du kan også surfe lidt rundt på LGBT Danmarks hjemmeside, hvor der blandt andet er rådgivning til forskellige svære situationer – eller bare situationer, du kan komme ud for generelt. Du kan også ringe til LGBT Danmark, hvis du bare har brug for at snakke anonymt med en om din seksualitet.
Hvis du har besluttet dig for, at tiden er inde, og du vil fortælle dine forældre eller veninde, at du er homoseksuel, er det en god idé at overveje tidspunktet. Ikke til punkt og prikke, men tænk over, om din far for eksempel er på vej ud ad døren. Det vil være rarest for alle, at I har tid til at snakke det igennem og ikke presses af en deadline.
Den mest simple måde at fortælle om din seksualitet er også den sværeste, for det er nemlig at være ærlig. Tag en snak med dine forældre eller dine veninder, hvor du forklarer, at det, som er naturligt for dem, ikke er naturligt for dig. Det kan også være en god idé at fastslå, at du ikke ønsker særlige hensyn, men at de skal betragte dit forhold som alle andres forhold.
Du skal aldrig føle dig presset til at fortælle om din seksualitet. Du skal først fortælle om det, når du er klar. Der er rigtig mange, der først springer ud midt i 20’erne eller senere. Det er overhovedet ikke unormalt at være lidt i tvivl – og bare fordi du går med nogle tanker om det, behøver du ikke dele det med nogen, hvis du ikke har lyst.

MestLæste