Kendte

Ny bog sælger hurtigere end ”Harry Potter”

Af Luise Gregersen 5. december 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Find ud af, hvordan en af dine yndlingsbloggere har overhalet ”Harry Potter”-bøgerne. Sejt!

Hvis du ikke allerede kender YouTube-bloggeren, Zoella, så er det vist på tide! Med over 6 millioner abonnenter på sin kanal, er hun nemlig en af de helt store YouTubere.

Læs også: Bliv en stjerne på YouTube

Hvis du er en af de abonnenter, så ved du også, at Zoella er vildt sød og sjov, og at man får lyst til at blive hendes bedste veninde, når man ser hendes videoer. Og derfor kommer det nok heller ikke som en overraskelse, at hendes allerførste bog "Girl Online" har solgt mere end 78.000 eksemplarer på kun en uge!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Dermed har bogen altså overhalet rekorden, der tilhørte J.K. Rowlings "Harry Potter"-bøger. Det er altså ret vildt!

Læs også: Skønhed - 10 must-follow på YouTube

Bogen lyder altså også virkelig spændende. Den handler om pigen Penny, der levet et hemmeligt liv som blogger under navnet "Girl Online". En dag møder hun fyren Noah, der gemmer på nogle hemmeligheder, der truer med at afsløre Pennys identitet!

Vi krydser fingre for, at "Girl Online" gemmer sig under træet juleaften. Hvad med jer?

Debedstebøgeri2014

”En to kaos” handler om seje og skæve Emilie, der går i gymnasiet. Til en fest falder hun for den lækre og lidt ældre Sander. Men så er der jo også søde Viktor? Hvem skal Emilie vælge?
Hvis du ikke allerede har læst bogen om drengen Thomas, der pludselig befinder sig i midten af en kæmpe labyrint og ikke kan huske andet end sit navn, så er det på tide! Men pas på – den er vildt vanedannende! Læs den, hvis du var vild med ”Divergent” og ”The Hunger Games”.
I den smukke og rørende bog om mobning opridser Stella, der er blevet udstødt af sin klasse, 21 måder, hun kan vælge at dø på. Bogen er vildt aktuel og tager fat i mange af de problemstillinger, man oplever som ung.
Lara Jean skriver kærlighedsbreve til alle de fyre, hun har været forelsket i. Hun gemmer dem i en gammel æske, men en dag bliver de ved en fejl sendt ud til drengene. Panik!
Er du Lovatic? Så skal du læse Demi Lovatos smukke bog om selvtillid.
Er du vild med YouTube-bloggeren Kristine Sloth? Så skal du læse hendes nye bog, der handler om alt, der rør sig i hendes verden.
Endelig er historien om Margo og Q udkommet på dansk. Bogen, der har samme forfatter som "En flænge i himlen", er ved at blive filmatiseret med Cara Delevingne i hovedrollen!
Da 17-årige Mia kommer ud for et trafikuheld, må hun træffe et vigtigt valg! Bogen er vildt rørende, og så er den lige blevet filmatiseret med Chloë Grace Moretz i hovedrollen.
Er du vild med fletninger? Så er den her seje bog altså et must på din ønskeliste! Den er fyldt med fine og finurlige fletningeguides, der redder enhver hårkrise.
Da YouTube-stjernen Zoella udgav sin debutbog “Girl Online”, opstod der kaos i boghandlerne i England, og det er der rigtig god grund til! Den fantastiske bog handler om Penny, der lever et dobbeltliv online som berømt blogger. Men en dag møder hun fyren Noah, og han har også en hemmelighed!

Læs mere om

MestLæste