astrid olsen
Kendte

Youtuber Astrid Olsen bliver vært for nyt program

Af Marie Søndergaard 11. april 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sammen med Gex og Max Marius skal Astrid Olsen styre løjerne i et nyt program på YouTube.

Fra på torsdag den 13. april kan du se et helt nyt program til teens på YouTube! Det er CokeTV, der er lavet af Coca-Cola, som nu er kommet til Danmark efter at have haft stor succes i Tyskland, og programmerne kommer til at handle om mode, musik, gaming, gadgets, sport og meget andet. Og, og, og det er blandt andre Astrid Olsen, som bliver vært for programmerne, der vil blive vist på YouTube-kanalen CokeTV hver torsdag.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Tips til bedre selvtillid fra Astrid Olsen

Astrid Olsen og youtuberne Gex og Max Marius kommer til at starte hvert program med at trække en udfordring fra seernes bucket-liste, der er de mål og drømme, som seerne har sendt ind – det kan blandt andet være kunstigt frit fald, yikes!

Læs også: Her er de mest sete YouTube-videoer i 2016

Det bliver spændende at se, om programmet også får stor succes i Danmark, men vi kunne i hvert fald godt forestille os, at Astrid Olsen er en ret god vært.

Herunder kan du læse mere om, hvordan du selv kan få succes på YouTube!

SådanbliverduYouTube-stjerne

- Det fede ved YouTube er, at du kan vælge lige det emne, du har lyst til, lige meget hvor fjollet det er. Beauty er kæmpestort, men jeg laver også videoer om at være teenager, om dating og skøre videoer, hvor jeg bare finder på noget sjovt.
- Folk elsker, når det føles autentisk og troværdigt, så husk at være dig selv. Hvis du kun går ind i det for at få succes, kommer du ikke til at få det.
- Da jeg startede, var mit kamera ikke det bedste, og jeg plejede at filme om aftenen med min bordlampe som den eneste belysning. Så mit råd vil helt klart være, at du optager med et kamera i okay kvalitet, og gør det om dagen med et naturligt lys fra et vindue.
- Det er vigtigt, at du uploader mange videoer, og gerne så ofte du kan. Det betyder også, at du bliver nødt til at elske at gøre det hårde arbejde, for du kommer til at klippe dine videoer selv, og det kan godt være et stort pres - så du skal helt klart have en passion for at lave videoer.
- Det kræver lidt tid og tålmodighed at blive en mester til at lave videoer, men YouTube er faktisk ret simpelt at bruge. Jeg er ikke lige så teknisk god som andre YouTubere, men jeg er selvfølgelig bedre end mine bedsteforældre. Når jeg har et teknisk problem, plejer jeg bare at søge på Google, og så får jeg som regel svar på mit spørgsmål.
- Selv om du kun har fem abonnenter, skal du huske at have fokus på dit publikum og lave godt indhold til dem. Så længe du har det sjovt med det, er det det eneste, der betyder noget.

Læs mere om