Youtube
Det sker

De mest sete videoer på YouTube 2016

Af Louise Haack 15. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du mon set alle de her videoer på YouTube?

Hvert år i december samler YouTube de videoer, som er blevet set, delt, liket og kommenteret allermest i det år, der snart er slut - og nu er listen for 2016 klar!

Listen består både af videoer fra nogle af Danmarks allerstørste YouTubere og en audition fra tv-programmet ”Danmark har talent”. Der er også video fra Guldtuben og en reklame på listen ...

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan bliver du en stjerne på YouTube

Hvis du ELSKER at se video på YouTube, har du måske allerede set dem alle sammen. Men tjek lige listen her alligevel, så du er helt sikker på, at der ikke er nogle af videoerne, du måske er gået glip af.

Top 10 på YouTube i 2016

Adam & Noah - Danser Sådan Her

Armin Blaze - Squad Goals ft. Eiqu

Geography Now! Denmark

Valdemar Gravesen - Danmark har talent - Audition 3

Guldtuben 2016 LIVE

Test dig selv: Hvilken slags YouTube-kanal skal du have?

Fie Laursen - Min Ærlighed

Novopleco - VORES MORGEN RUTINE!

Benjamin Jønsson - Sange i Virkeligheden #5

Psst ... Du kan også følge Vi Unge på YouTube! Klik her!

Dan Andersen - Prøv lige at se mig.

momondo – The DNA Journey

Her er der masser af seje YouTubere, som du kan følge:

DemskaldufølgeYouTube

Amerikansk-vietnamesiske Michelle Phan laver vildt seje beautyvideoer, og så laver hun nogle ret seje ”trend reports”, hvor hun gennemgår tidens hotteste trends. Følg hende her.
Bethany Mota er en amerikansk YouTube-blogger, der især laver seje DIY- og indretningsvideoer. Som barn blev hun mobbet meget, og mange af hendes videoer handler derfor om at sige fra overfor hate og mobbere. Følg hende her.
Amerikanske Connor Franta er umulig ikke at holde af, når man ser hans seje og sjove videoer om alt fra kærlighed til sketches. Følg ham her.
Kristine Sloth er den største YouTube-blogger i Danmark. Hun bor i Aalborg, og hun laver især mange videoer om skønhedsprodukter, men hun taler også en del om mobning og veninder. Følg hende her.
Tyler Oakley kalder sig selv for professionel fangirl. Han laver videoer om homoseksualitet, interviews med kendte og sjove indslag med andre videobloggere. Følg ham her.
Zoella, der i virkeligheden hedder Zoe Sugg, er en britisk YouTube-blogger, og hvis du har set bare en af hendes videoer, så ved du, at hun er vildt sjov og supersød. Hun laver alt fra shoppevideoer og makeup-guides til kæreste-tags med YouTube-bloggeren Alfie Deyes, som hun bor med. Følg hende her.
PewDiePie, der rigtigt hedder Felix og er svensker, var en af de første bloggere, der blev helt store på YouTube. Han laver flest videoer om spil og gamingkulturen. Følg ham her.
ThatcherJoe, der rigtigt hedder Joe Sugg, er bror til Zoella, men han er selv en vildt dygtig videoblogger! Han laver de sjoveste kendisparodier og nogle ret vilde udfordringsvideoer. Følg ham her.
Cassandra er en amerikansk beautyblogger, der blandt andet er kendt for sine modige videoer, hvor hun viser sin urene hud frem og viser, hvordan man dækker sine bumser. Følg hende her.
Alfie Deyes er kæreste med Zoella, men han har også sin egen YouTube-blog, PointlessBlog. Følg ham her.

Læs mere om