Kendte

X Factor – Sådan bliver Idas album

Af Line Sølvhøj Jensen 28. marts 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ida, der vandt ”X Factor 2012”, får sit eget hjemmestudie, og så skal hun i gang med at skrive sine egne sange. Hør Ida fortælle om, hvordan hendes første album bliver her.

I fredags vandt Ida "X Factor 2012", og lige siden har Ida haft travlt med pressemøder, at være i radioen og lave aftaler med sit pladeselskab, Sony.

Læs også: 10 ting du ikke vidste om Ida fra "X Factor".

Ida har blandt andet aftalt med Sony, at hun skal have sit eget hjemmestudie hjemme i Videbæk, så hun kan lave musik hjemmefra og sende af sted til dem. Og faktisk får Ida allerede sit hjemmestudie i dag, så hun allerede nu kan begynde at skrive sine sange til sit kommende album.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: X Factor - Sådan får du Idas frisure.

Vi er flere, der er meget spændte på at høre, hvordan Idas kommende album kommer til at lyde, og i et interview med DR afslører Ida, hvad vi kan forvente af hendes debutalbum:

- Idas sange er meget med guitar og klaver og lidt i over i den version af "Save The World", som jeg lavede. Det var meget mig, fortæller Ida og forklarer samtidig, at hun også godt kan lide sange med lidt mere tempo i.

- Der kommer til at være mange forskellige ting, som bare bliver bundet sammen af en guitar, et klaver og min stemme, fortæller Ida.

Læs også: Så mange stemmer fik Ida i "X Factor".

Hvornår Idas album kommer på gaden, ved Ida endnu ikke noget om.

- Vi har ikke nogle deadlines overhovedet. Det kommer til at tage den tid, det tager, og sådan har det vel også været med de andre deltagere de andre år, at de selv har besluttet, hvor lang tid det skulle tage at lave pladen.

Læs også: "X Factor" fra A til Å.