Kendte

Så mange stemmer fik Ida i X Factor

Af Line Sølvhøj Jensen 27. marts 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
DR har offentliggjort, hvor mange stemmer deltagerne har fået i de forskellige liveshows, og der er ingen tvivl om, at Ida var en suveræn ”X Factor”-vinder!

Ida har været populær hele vejen igennem "X Factor" - både hos dommerne, Vi Unge-læserne og seerne. I går offentliggjorde DR, hvor mange stemmer deltagerne har fået i liveprogrammerne, og Ida var fra start af en suveræn vinder. Hele vejen igennem programmet er Ida nemlig den, der har fået flest stemmer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 10 ting du ikke vidste om Ida fra "X Factor".

Til selve finalen i "X Factor" var det Ida og Line, der stod tilbage og kæmpede om at vinde "X Factor 2012", men også her var Ida helt klart vinderen. Ida fik nemlig hele 61,7 procent af seernes stemmer, mens Line måtte nøjes med 38,3 procent.

Læs også: Stjæl stilen: Pernille Rosendahl.

Foruden finalen i "X Factor", så var de to shows, hvor Ida fik allerflest stemmer, det andet liveshow og semifinalen. Ved andet liveshow fik Ida 63.040 stemmer, og i semifinalen fik hun hele 82.793 stemmer!

Læs også: X Factor - Sådan får du Idas frisure.

Selv om vi er mange, der er kede af, at Jean Michel og Nicoline Simone forlod "X Factor", så er der måske særligt én, der er glad for, at de ikke gik videre. Tallene viser nemlig, at Jean Michel og Nicoline Simone fik flere stemmer end Sveinur, så hvis ikke Jean Michel havde forladt "X Factor", var han og Nicoline Simone højest sandsynligt endt i finalen i stedet for Sveinur.

MestLæste