Kendte

Viral video: Spyttede Harry Styles lige på sin kollega?

Af Maria Hoang 6. september 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tiziana Fabi/AFP/Ritzau Scanpix
En særlig episode mellem "Don't Worry Darling"-kollegerne Harry Styles og Chris Pine får internettet til at spekulere i, om der var drama under filmoptagelserne.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Op til premieren på den stjernespækkede og længe ventede film "Don't Worry Darling" er der allerede blevet skrevet en masse om det drama, der har hersket på filmsettet.

Den oprindelige mandlige hovedrolle skulle spilles af Shia LaBeouf, men instruktøren Olivia Wilde måtte fyre ham og hyrede i stedet Harry Styles, som hun senere hen forelskede sig i under indspilningerne.

Det var et forhold, der bestemt ikke faldt i god jord hos den kvindelige hovedrolleindehaver Florence Pugh, da Olivia Wilde på det tidspunkt stadig dannede par med Jason Sudeikis, som hun har to børn med.

Og nu ser det ud til, at der kun er blevet ridset i overfladen, når det kommer til mængden af drama mellem "Don't Worry Darling"-kollegerne.

For da filmen mandag havde premiere til Venedig Film Festival, hæftede opmærksomme fans sig ved noget, Harry Styles måske – eller måske ikke – gjorde ved skuespilkollegaen Chris Pine.

Det er et klip, der nu trender på Twitter og TikTok, hvor det ser ud, som om "As It Was"-sangstjernen spytter på sin 42-årige skuespilkollega.

@sensacinemx ¿Harry Styles le escupió a Chris Pine durante la premiere de Don’t Worry Darling? ? #HarryStyles #ChrisPine #DontWorryDarling #fyp #parati ♬ sonido original - SensaCine México

I det blot 10 sekunder lange klip, kan man se, at Harry Styles er ved tage plads ved siden af Chris Pine, mens Olivia Wilde sidder ved siden af.

Inden Styles sætter sig ned, runder han munden, som om han vil sende en spytklat afsted, og man kan se, at Chris Pine ser meget chokeret ud og kigger ned i sit skød.

På en anden video, hvor man ser situationen fra en ny vinkel, ser det imidlertid ud, som om Harry Styles og Chris Pine snakker venskabeligt med hinanden, da Styles først har sat sig til rette.

– Jeg har brug for, at nogle sætter videoerne i slow motion, så vi kan finde ud af, om det her er en "Spit Gate Situation, skriver en bruger på TikTok.

Andre brugere mener, at det hele er nøje orkestreret af filmens PR-team for at skabe omtale.

Vi véd det ikke, men hvad tror du: Spyttede Harry Styles på Chris Pine?

Denne artikel blev første gang bragt på sh.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste