Kendte

Florence Pugh dropper Harry Styles og Oliva Wilde til filmpremiere

Af Klara Hauberg Hansen 5. september 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
Skuespillerinden dropper at dukke op til pressekonferencen, der mandag vil finde sted i forbindelse med den længe ventede premiere på filmen “Don’t Worry Darling”.

De seneste uger har rygterne floreret om, hvorvidt den 26-årige skuespillerinde Florence Pugh skulle have det yderst svært med Harry Styles og Oliva Wilde.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Drama, der skulle have opstået i forbindelse med optagelserne til den længe ventede thriller “Don’t Worry Darling”.

Wilde selv har efterfølgende kommenteret, hvordan hun og Pugh har et godt forhold til hinanden, og at det blot er medierne, der forsøger at skabe splid, når de skriver, at der skulle have været en stor lønforskel mellem Styles og Pugh.

– Jeg er en kvinde, der har været i industrien i mere end 20 år, og det er noget, jeg har kæmpet for både for mig selv og for andre, særligt nu som instruktør. Så der er absolut ingen sandhed i disse rygter, lød det fra hende.

Men trods Wilde altså tager stor afstand fra rygterne, så lyder det, at Pugh ikke vil være til stede, når resten af holdet mandag vil deltage på et pressemøde til Venince Film Festival i forbindelse med premieren.

Det skriver People.

Ifølge mediet vil Pugh dog stadig gå ned ad den røde løber, men at hun ikke kan være med til pressemødet, da hun først ankommer til Venedig senere end de andre.

Både Olivia Wilde og Harry Styles er allerede ankommet til Venedig, hvor de – trods deres forhold – altså ankom hver for sig.

Det vides endnu ikke, hvorvidt de vælger at træde ud på den røde løber sammen. I så fald vil det være deres officielle debut som par.

Rygterne om Florence Pughs utilfredshed i forbindelse med "Don't Worry Darling" har også fået internettet til at reagerer. Se nogle af de sjoveste reaktioner her:

Denne artikel blev første gang bragt på sh.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste