Kalder ALLE Harry-fans

Endelig! Se Harry Styles i aktion i den første teaser for 'Don't Worry Darling'

Ema Seferovic 14. september 2021
Foto: @harrystyles
Så er den her endelig! Den allerførste teaser for den kommende film 'Don't Worry Darling' - en film med selveste Mr. Harry Styles i hovedrollen - og vi kan afsløre én ting. Det går IKKE stille for sig. Se traileren lige her.
Fans har ventet i flere måneder på det her øjeblik. Den allerførste teaser for den kommende film 'Don't Worry Darling', med blandt andet Harry Styles i hovedrollen, er netop udkommet. ...Og vi kan slet ikke få armene ned af bare exitement! I teaseren ser man Harrys karakter Jack i et juicy øjeblik med sin medskuespiller Florence Pugh, der spiller karakteren Alice.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ikke nok med det afslører traileren, hvornår den længeventede film får premiere. Og kære Harry Styles-fans. I har ritig god tid til at forberede jer mentalt på den omdiskuterede film - for der går lige lidt tid endnu, før vi kan se Mr. Harry Styles pryde det store lærred igen.
23. september 2022 bliver premieredatoen - men frygt ej. Vi har den spritnye teaser klar til jer, så I kan få et smugkig på filmen. Se teaseren her:

Læs mere om

MegetMere