Kendte

Vilde rygter: Her er Pete Davidsons nye flirt

Signe Frederikke Pedersen 15. november 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Scanpix
Den tidligere ”SNL”-komiker, der tidligere har datet Kim Kardashian og Ariana Grande, skulle eftersigende have en ny, kendt flamme. Læs hvem lige her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Cazzie David, Ariana Grande, Kate Beckinsale, Kaia Gerber, Phoebe Dynevor, Kim Kardashian og nu ... ?

Pete Davidson er en populær mand i Hollywood, og det er næsten, som om vi ikke kan nå at glæde os over ét datingrygte, før det næste opstår.

Og nu begynder vandrørene endnu en gang at røre på sig, efter han og Kim Kardashian i starten af august pludselig gik hver til sit efter ni måneders forhold.

Og disse vandrør hvisker et helt særligt – og velkendt – navn:

Emily Ratajkowski.

Hænder allevegne

Rygterne får frit spil gennem Instagram-kontoen Deux Mois (en slags virkelighedens Gossip Girl) faste segment ”Spotted”, hvor en følger bidrager med den saftige bøf.

– Jeg kan ikke tro, at jeg skal til at sige dette, og jeg vil gerne være anonym, please. Men Em Rata (modellens kælenavn red.) og Pete Davidson på date sammen i Brooklyn. De holder i hånd og alt muligt, skriver vedkommende.

I en ny besked bagefter uddyber den unavngivne kilde:

– Hans hænder var overalt på hende. Og de var helt sikkert sammen.

Lige i øjeblikket er det altså ikke bekræftet, at de to superstjerner skulle have indledt et forhold, men både Emily Ratajkowski, 28, og Pete Davidson, 31, er så vidt begge singler.

Denne artikel blev første gang bragt på sh.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste