Kendte

Efter brud med Pete Davidson: Kim Kardashian er klar til at date igen

Af Anja Bruneskjold 24. august 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Doug Peters/PA Images/Ritzau Scanpix
Det er kun ganske få uger siden, at kærligheden mellem den mellemste Kardashian-søster og komikeren Pete Davidson, 28, brast.

Noget tyder på, at 41-årige Kim Kardashian ikke er synderligt knust over bruddet fra Pete Davidson. De to gik fra hinanden for blot to uger siden efter at have datet i ni måneder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det hele startede med et kys iført Jasmin- og Aladdin-kostumer, da Kardashian-søsteren gæstede sketch-showet “Saturday Night Live”, hvor komiker Pete Davidson således var en del af holdet.

Hurtigt opstod der amoriner, men den store aldersforskel mellem parret er angiveligt en af de helt store årsager til bruddet.

Mens kilder imidlertid fortæller, at Pete Davidson er ked af ikke længere at danne par med “The Kardashians”-stjernen, så tyder noget på, at Kim Kardashian har det helt fint – og endda er klar til date på ny.

Ifølge en kilde tæt på Kardashian-klanen har den mellemste søster “masser af muligheder” og bliver konstant præsenteret for nye datingmuligheder fra sine venner.

Det skriver E! News.

Og umiddelbart har Kim da også en helt klar idé om, hvilken type mand hun ønsker at kaste sin kærlighed på:

– Hun har sagt, at hun er klar til at date en, der er ældre, men det skal være den rette person, der forstår hendes liv, lyder det fra kilden.

– Hun går ikke på kompromis med sin frihed lige nu.

Kim Kardashian og Pete Davdison ellers gjorde et ihærdigt forsøg på at få et langdistanceforhold til at fungere. Så hvis det hele flasker sig denne gang, har en kommende kæreste både alderen med sig og bor samtidig tættere på Kim Kardashian og hendes fire børn i byen Calabasas i Californien.

Denne artikel blev første gang bragt hos sh.dk.

Læs mere om

MestLæste