Kendte

Video: ”Ice Bucket Challenge” fails

Af Stine Nielsen 20. august 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nogle gange går ”Ice Bucket Challenge”-videoer helt, helt galt. Se de værste (og sjoveste) fails her!

Både kendisser og almindelige mennesker verden over har taget den virale trend med #alsicebucketchallenge til sig til fordel for sygdommen ALS.

Se videoen: Ansel Elgort deler topløs video

Her gælder det om at hælde en spand isvand ud over sig selv og nominere tre andre til at gøre det samme - samt donere penge til ALS-forskning.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men det er altså ikke heeelt nemt for alle mennesker at udføre stuntet. Faktisk kan det gå ret galt!

Se også videoen: Venner vækker Cody Simpson med isvand

I videoen herunder kan du se en række eksempler på de vildeste fails, hihi!

Hvad synes du om "Ice Bucket Challenge"?

Stjernernesvildestestunts

På billedet har Katy Perry netop kastet sig ud i et såkaldt bungee jump, hvor man hænger over 100 meter i frit fald, før elastikken træder ind og forhindrer dig i at ramme jorden.
Det er et af de mildere stunts, men det kan faktisk være ret farligt at surfe. Men det stopper altså ikke Cody Simpson, der elsker at bruge sin tid på det, specielt når han er hjemme i Australien.
Også Beyoncé er vild med at bungee jumpe, og heldigvis for os andre havde hun et kamera med ombord, da hun kastede sig ud. Se videoen af hele det vilde spring her.
Justin kan godt lide at gøre nogle lidt vilde ting, som for eksempel her hvor han står på skateboard, mens han hænger fast i en bil. Se en video af det her.
Den toptrænede superstjerne udfordrede sig selv og sine grænser, da han takkede ja til at medvirke i reality-showet ”Bear Grylls”. Her skal han balancere fra den ene klippe til den anden på en snor – se den vilde situation her!
Filmstjernen Leonardo DiCaprio med en vand-jetpack, som får ham til at svæve over vandet.
De to søde 1D-drenge er ikke bange for at prøve noget vildt, og de kastede sig derfor ud et bungee jump. På billedet er det Liam Payne, der er i fuld gang med springet.
De tre Kardashian/Jenner-søskende i Thailand, inden de skulle spændes fast til en snor og suse ned af den over en kløft.
Justin har fortjent at komme med på listen to gange, fordi hans andet stunt skiller sig lidt ud fra de andre. Da han stod på rulleskøjter til Chris Browns årlige ”Skate Jam Party”, faldt han nemlig på numsen, men kom dog hurtigt op igen. Se den søde – og lidt sjove – video her af det her.
Justin Timberlake elsker fart og spænding, og det får han på denne vandscooter.